Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
Aziz04

Aziz04

Üye

Kardeşim boeffla ses durumunu açık yaptıktan sonra
kulaklık ses durumunu kendi keyfine göre ayarlayabilirsin
Ben böyle kullanıyordum, hani çokta tavsiye etmem sesi yükseltmeni

• Beğen
Tepkiler: helppo

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yeni portlanan 4.4.4 romlarini deneyen var mi peki hangisi daha stabil

cellini

Üye
yeni portlanan 4.4.4 romlari bende merakla bekliyorum deneyen varsa tavsiye

helppo

helppo

Üye

Kardeşim boeffla ses durumunu açık yaptıktan sonra

kulaklık ses durumunu kendi keyfine göre ayarlayabilirsin
Ben böyle kullanıyordum, hani çokta tavsiye etmem sesi yükseltmeni
vay işin gücün rast gelsin kulağım biraz arızalıda ondan kardeşim:op::oley

• Beğen
Tepkiler: morki05
mtrhsts

mtrhsts

Üye
Whatsapp hata veriyor sizde oldu mu kullanamıyorum rom la alakası var mı

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Marketten direk yüklüyor ama aynı acaba eksik birsey Mi var

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Yok ondan değil başka bir sorun access project gibi bi hata veriyor tam gircek kapanıyor

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Yani bu hatayı veriyor

sonsuz_05

sonsuz_05

Üye
Hocam öncelikli Teşekkürler. Telefon şu anda iyi görünüyor. Fakat Benim 2 sıkıntım var. 1.si boefle yi yükleyip söylenen ayarları yapmama rağmen ram herzaman 600 ün üzerinde ikincisi ise masaüstünde seçenekler tuşuna basınca (soldaki tuş) ana ekran düzenleme moduna geçiyor. Onu değiştirebiliyormuyuz.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Hocam öncelikli Teşekkürler. Telefon şu anda iyi görünüyor. Fakat Benim 2 sıkıntım var. 1.si boefle yi yükleyip söylenen ayarları yapmama rağmen ram herzaman 600 ün üzerinde ikincisi ise masaüstünde seçenekler tuşuna basınca (soldaki tuş) ana ekran düzenleme moduna geçiyor. Onu değiştirebiliyormuyuz.
Telefon rami kullansın sorun olmaz günde 1-2 kere restart yaparsanız hızı düşmez zaten oyun açınca telefon ramden yer açıyor
Seçenekler tuşunu işlevini değiştirilmiyor

• Beğen
Tepkiler: sonsuz_05
tomm

tomm

Üye
Normalde ilk bu roma geçcektim ama baktım wifi hatası falan var direk s5 mini alpha romuna geçtim baktım istediğim gibi olmadığını görünce bu roma geçtim bu rom tek anlamıyla mükemmelmiş. Şu ana kadar hiç bir hatayla karşılaşmadım. Romu yapan ve burda paylaşan herkese teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve kartal2378
mcnpl4

mcnpl4

Üye
wifi sorunu icin kucuk bi zip dosyasi var zaten hallolacak bi sorun

tomm

tomm

Üye
wifi sorunu icin kucuk bi zip dosyasi var zaten hallolacak bi sorun
Nasıl bir sorun biraz detaylı anlatabilirmisiniz kimse tam anlatmio sadece wifi sorunu diolar ama detayına girmiolar

• Beğen
Tepkiler: morki05

maybek

Üye
Telefonu NT'den aldım 2 yıl garantili. Yani kaçak değil. Bu romu kaç. Kez yüklediysem aynı sıkıntı hep çıktı. Artık yüklemekten vaz geçtim. Bu rom benim telefonda imei numarasını değiştiriyor. Başka rom (critsmas v12) yükleyince düzeliyor. Mutaman adlı yeni rom çıktı. Görsel olarak da çok iyi onu yükleyince de bu sefer kamera başarısız hatası alıyorum. Sanırsam benim telefonda bir sıkıntı var. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu arada xda'da yer alan Mutaman adlı roma bir bakın isterseniz.

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Teşekkürler ama ben gerek duymuyorum.

Üst Alt