Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhaba. Videoda 5.1 Beta İndirilip Kuruldu Şu An En Yeni V7.0 Onu İndirip Kuruyorum. Deneyen ve Sakınca Gören Var mı? Hangi Sürümü Kurmalıyım Sizce?
Şimdilik son sürüm v7.0 yakında v8.0 çıkacakmış v7.0 ı indirin
Hocam o sorun değil de megawipe neden hata veriyor asıl soru oydu
Her rom kurmadan önce megawipe yapmaya bence gerek yok eğer wipe yapıcaksan ve olmuyorsa Yeni megawipe dosysıa indir

• Beğen
Tepkiler: cnr_cnr_00 ve morki05

cnr_cnr_00

Üye
V7. Tabiki biraz formu okuyunuz [emoji19]

Güzel Kardeşim Teşekkür Ederim Cevabın İçin. Nesin Sen Modaretör mü? 61 Sayfa Olmuş. Geyik Yapan Milleti Engellersen Belki Girip Sabırla Okur Bulurduk. Herkesin Boş Vakti Olmuyor. Tek Tek Hikaye mi Okuyalım.

• Beğen
Tepkiler: mtrhsts
tdd46

tdd46

Üye
Hocam bu siyah klavye eklentisini verebilir misiniz tekrardan ?

esmerim_1986

Üye
selam arkadaşlar romu yükledim temiz kurulum yaptım bir kaç kere denedim ama kamera çalışmıyor yardımcı olur musun açılıyor kameraya erişil miyor diye hata veriyor başka kamera programlarında da aynı hatayı alıyorum şimdiden teşekkürler

serdar431

serdar431

Üye
selam arkadaşlar romu yükledim temiz kurulum yaptım bir kaç kere denedim ama kamera çalışmıyor yardımcı olur musun açılıyor kameraya erişil miyor diye hata veriyor başka kamera programlarında da aynı hatayı alıyorum şimdiden teşekkürler
hangi kerneli kullaniyorsun?

bilobilo48

Üye
arkadaşlar herkese selam romu kurdum oldukça güzel ama kendi internet tarayıcısı facebooktan video açmıyor chorome dolphin gibilerinden de açmıyor herşeyi denedim(wipe factory reset flash player) ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim..orjinal romu kurarsanm açılıyor :(

serdar431

serdar431

Üye
arkadaşlar herkese selam romu kurdum oldukça güzel ama kendi internet tarayıcısı facebooktan video açmıyor chorome dolphin gibilerinden de açmıyor herşeyi denedim(wipe factory reset flash player) ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim..orjinal romu kurarsanm açılıyor :(
flash player yükle duzelmesi lazim

bilobilo48

Üye
yükledim ama düzelmedi fotoğraflarda youtube de sıkıntı yok sadece facebooktan açmıyor

bilobilo48

Üye
o zaman birsey diyemicem hocam sorunun flash player olarak görünüyor ama yuklemissin ben yardimci olamicam baska bilgisi olan arkadas varsa yardimci olacaktir.
teşekkür ederim yardımınız için bende öyle düşündüm ama olmadı açılmıyor :)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yardımınız için bende öyle düşündüm ama olmadı açılmıyor :)
Facebook Uygulamasını yükleyin tarayıcıdan açılmaz ;)
Temiz kurulum yapın yoksa böyle sorunlar çıkabilir

bilobilo48

Üye
Facebook Uygulamasını yükleyin tarayıcıdan açılmaz ;)
evet uygulamadan çalışıyor ama choromeden falanda çalışmıyor kafamı karıştırdı 4.4.2 olduğu için mi böyle:)

kartal2378

kartal2378

Üye
Stock kernel yukle.camerayi ac ,bir kere foto cek, sonra boffla kerneli tekrar kur duzelir.ama istersen stock ile devam da edebilirsin,ama cpu hizi ayari ses ayari gibi ayarlari stockta yapamazsin,ok.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bende yok ama internetten aratıp bulabilirsin
evet uygulamadan çalışıyor ama choromeden falanda çalışmıyor kafamı karıştırdı 4.4.2 olduğu için mi böyle:)
Sorun romdan kaynaklanıyor ben facebook uygulamasını kullanıyorum
Hocam bu siyah klavye eklentisini verebilir misiniz tekrardan ?
(Cwm) Galaxy s3 İçin Note 3 Klavye Beyaz ve Siyah - MaxiCep
buyur ;)

• Beğen
Tepkiler: tdd46
helppo

helppo

Üye
Aziz metrlerdesin sen yahı özlettin kendini

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

Üst Alt