Stock olmayan romlarda telefon tamamen kapaliyken sarj olmaz,sarja takinca direk acilir yani,sende tamamen bitirince bataryayi bir dongü olmus,sana tavsiyem sarji tamamen bitirmeden sarja tak,telefon cokebilir brick olabilirArkadaşlar hepinize iyi bayramlar.
Akşam başımdan bir olay geçti.
Telefonun şarjı %1 iken şarja taktım. Tam o esnada da telefon şarj bitti uyarısı vererek kapandı. Yaklaşık iki saat boyunca devamlı restart yaparak bir türlü açılmadı. En sonunda pili çıkarttım, yaklaşık 10 dakika kadar öylece beklettikten sonra da pili taktım. Şarj olmaya başladı.
Acaba bu durum yazılımsal bir durum mudur?
Başına böyle bir olay gelen oldu mu?
Yağmurlu havada widget o şekil oluyor devamlı o şekilde kalmazmrb arkadaslar blekota romunda havadurumu widgetindeki yağmurlu havayi temsil eden asagidaki resimi nereden bulabilirim bir bileniniz varmi yada elinde olan?
devamli oyle kalmasini istemiyorum zaten o resmi sade resim olarak istiyorum duvar kagidi yapmak icinYağmurlu havada widget o şekil oluyor devamlı o şekilde kalmaz
devamli oyle kalmasini istemiyorum zaten o resmi sade resim olarak istiyorum duvar kagidi yapmak icinYağmurlu havada widget o şekil oluyor devamlı o şekilde kalmaz
özelden sana msj attım@aziz04 @1553 hocam şu ana kadar romdan önce mega Wipe yapıyordum fakat şu an hata alıyorum acaba megawipe zip bozulmuş olabilir mi ? Bilgi verirseniz sevinirim.
Hoba daha öncede defalarca rom yükledim aynı romu da mega ile temizledim hiç sıkıntı yaşamamıştım şimdi rom yükledim ufak tefek buglar var yine yenilemek istiyorum yine aynısı olursa diye endişe içindeyim . Sory [emoji20]Bende aynı hatayı aldım neden
Nasıl buglar bende sorun yokHoba daha öncede defalarca rom yükledim aynı romu da mega ile temizledim hiç sıkıntı yaşamamıştım şimdi rom yükledim ufak tefek buglar var yine yenilemek istiyorum yine aynısı olursa diye endişe içindeyim . Sory [emoji20]
Tam olarak anlamadım ama romun içinde widget var zatenArkadaşlar bu sefer ben bir soru sorayımdevamli oyle kalmasini istemiyorum zaten o resmi sade resim olarak istiyorum duvar kagidi yapmak icin

dostum widget oldugunu bende biliyorum. o widgetin yapiminda kullanilan resmi istiyorum. hava durumu yada widget degil duvarkagidi olarak oradaki resimi istiyorum. sanirim birbirimizi anlamadik [emoji23] [emoji23]Nasıl buglar bende sorun yok
Kernel ayarlarını değiştiriyorsanız olabilir
Tam olarak anlamadım ama romun içinde widget var zatenArkadaşlar bu sefer ben bir soru sorayım
Fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum
Fotoğraf makinelerinden anlayan arkadaşlar özelden mesaj atabilir mi bir kaç sorum olacak![]()
yağmurlu havalarda olur bende gök gürültülü havada animasyon çalıştı da kardeşmrb arkadaslar blekota romunda havadurumu widgetindeki yağmurlu havayi temsil eden asagidaki resimi nereden bulabilirim bir bileniniz varmi yada elinde olan?
V7. Tabiki biraz formu okuyunuz [emoji19]Arkadaşlar Merhaba. Videoda 5.1 Beta İndirilip Kuruldu Şu An En Yeni V7.0 Onu İndirip Kuruyorum. Deneyen ve Sakınca Gören Var mı? Hangi Sürümü Kurmalıyım Sizce?
Hocam o sorun değil de megawipe neden hata veriyor asıl soru oyduNasıl buglar bende sorun yok
Kernel ayarlarını değiştiriyorsanız olabilir
Tam olarak anlamadım ama romun içinde widget var zatenArkadaşlar bu sefer ben bir soru sorayım
Fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum
Fotoğraf makinelerinden anlayan arkadaşlar özelden mesaj atabilir mi bir kaç sorum olacak![]()