burak1553
Üye
Sürpriz sorana söylüyorumBari konuyu söylesen biz bulsak.![]()
Sürpriz sorana söylüyorumBari konuyu söylesen biz bulsak.![]()
kardeş boefla kernel beta 4 yüklüyorum başka varmı önerebileceğin
Bence de cok stabil evetBende bu kernel yüklü sıkıntı yok
Yuklersen cpu hizi,ses yukseltme ve optimizasyon oynamalari yapabilirsin.sana kalmis yani.ben fazla oynama yapmiycam yeter boyle diyosan yuklemebunu yüklemesem bi sıkıntı çıkar mı
Google choreme da adblock var çok işe yarıyorBilgisayara format attım şimdi bu maxicep sayfası reklam dolu yaw eskiden böyle değildi
Sizdede böyle mi

Firefox kadar eklentisi olan tarayici yok.mutlaka eklentisi vardirHocam benimde çok kötü bir alışkanlığım var;
Herkes google chrome kullanırken, ben mozilla kullanıyorum alışkanlık işte
Mozilla için yok mu böyle bişey
Hocam hep uyumsuzluk hatası veriyorFirefox kadar eklentisi olan tarayici yok.mutlaka eklentisi vardir

Adblock mozilladada vardi galiba ama kesin opera ve chromeda var opera öneririm chrome sevmiyorsan hadi yakşamlarHocam hep uyumsuzluk hatası veriyor
Sanırım bu alışkanlığımdan vazgeçme zamanı geldi
Hazır windows 10'da çıkacakken - gerçi daha belli değil- Bundan sonra bende chrome kullanacağım![]()
mozilla eklentiside varmış buldum ama nedense pek güvenemiyorum bu tarj yazılımlaraAdblock mozilladada vardi galiba ama kesin opera ve chromeda var opera öneririm chrome sevmiyorsan hadi yakşamlar

Yok bise olmaz 1 yildir kullaniyorummozilla eklentiside varmış buldum ama nedense pek güvenemiyorum bu tarj yazılımlara
pc'de portal açık sürekli böyle olunca tedirgin oluyorum ister istemez
Lisanslı norton var sözde ama uyuyor![]()
[emoji2] benim 1 ay doldu bir sikinti yok ?Rom'un 1 ayı var arkadaşlar. 1 ay sonra müzik çalarda takılmalar, rehbere girdiğinizde kendiliğinden rehberden çıkmalar ki kimseyi arayamıyorsunuz bile , durduruldu hataları ve kendini resetlemeler başlıyor. Güzel romdu yüklediğimde ama sanırım 4.4.2 olan bütün romlar sıkıntılı. Bugün GALAXY S5 MİNİ ALPHA V4.0 ANDROİD 4.4.2 ROM denicem. İnşallah onda mutlu olurum.
Mesajı yazdıktan sonra kernel yükleyeyim dedim. Kullanmıyordum çünkü. Şimdilik sıkıntılar gitti gibi görünüyor gün içinde kullanıp bir aksilik olursa bildireceğim.Umarım hiçbir sıkıntı kalmamıştır. Kesinlikle romu kurduktan sonra[emoji2] benim 1 ay doldu bir sikinti yok ?
Kernel önemli hem telefonu hızlandırıyor hemde telefonun şarjı daha uzun gidiyorMesajı yazdıktan sonra kernel yükleyeyim dedim. Kullanmıyordum çünkü. Şimdilik sıkıntılar gitti gibi görünüyor gün içinde kullanıp bir aksilik olursa bildireceğim.Umarım hiçbir sıkıntı kalmamıştır. Kesinlikle romu kurduktan sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsürümünü flashlayın. ArdındanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasını indirerek telefonunuza atın ve normal apk kurulumunu yapın.Bu program sayesinde kernele size altta vereceğim resimdeki ayarları birebir uygulayın. (zRam değerlerini değiştirmek için önce kapalı duruma getirin sonra değiştirip açın. Kapanması ve uygulanması 1 dakika alır. )
Ayrıca önerim olarak telefonda Geliştirici seçenekleri'nden "Pencere animasyon ayarı - Geçiş animasyon ayarı - Animatör süre ölçeği" ayarlarını "Animasyon kapalı." olarak ayarlayın. Menü geçişleriniz hızlanacaktır. (Geliştirici seçenekleri açmak için telefon ayarlarından "Cihaz hakkında"ya girip en altta "Yapım numarası" yazısına 5 kere hızlıca tıklayın.)