Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş boefla kernel beta 4 yüklüyorum başka varmı önerebileceğin

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
5 çıktı link atarım şimdi
kardeş boefla kernel beta 4 yüklüyorum başka varmı önerebileceğin

recovery modda yükleyeceksen üstten 3.yü indirmen gerek

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve Aziz04
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
bunu yüklemesem bi sıkıntı çıkar mı

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bende bu kernel yüklü sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
kartal2378

kartal2378

Üye
  • Beğen
Tepkiler: burak1553 ve Aziz04
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Eyvallah kardeslerim de bi sıkıntım daha var uygulama düzenlerken falan touchwiz ana sayfa durduruldu hatasi aliyorum 5x5 kullaniyorum ondan olabilir mi

Aziz04

Aziz04

Üye
Bilgisayara format attım şimdi bu maxicep sayfası reklam dolu yaw eskiden böyle değildi :off::sinir:off:
Sizdede böyle mi

• Beğen
Tepkiler: kulplubardak ve burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: morki05, Aziz04 ve helppo
Aziz04

Aziz04

Üye
Hocam benimde çok kötü bir alışkanlığım var;
Herkes google chrome kullanırken, ben mozilla kullanıyorum alışkanlık işte :)
Mozilla için yok mu böyle bişey

• Beğen
Tepkiler: burak1553
kartal2378

kartal2378

Üye
Hocam benimde çok kötü bir alışkanlığım var;
Herkes google chrome kullanırken, ben mozilla kullanıyorum alışkanlık işte :)
Mozilla için yok mu böyle bişey
Firefox kadar eklentisi olan tarayici yok.mutlaka eklentisi vardir

• Beğen
Tepkiler: burak1553 ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Firefox kadar eklentisi olan tarayici yok.mutlaka eklentisi vardir
Hocam hep uyumsuzluk hatası veriyor
Sanırım bu alışkanlığımdan vazgeçme zamanı geldi
Hazır windows 10'da çıkacakken - gerçi daha belli değil- Bundan sonra bende chrome kullanacağım :)

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve burak1553
alperen262014

alperen262014

Üye
Hocam hep uyumsuzluk hatası veriyor
Sanırım bu alışkanlığımdan vazgeçme zamanı geldi
Hazır windows 10'da çıkacakken - gerçi daha belli değil- Bundan sonra bende chrome kullanacağım :)
Adblock mozilladada vardi galiba ama kesin opera ve chromeda var opera öneririm chrome sevmiyorsan hadi yakşamlar

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Adblock mozilladada vardi galiba ama kesin opera ve chromeda var opera öneririm chrome sevmiyorsan hadi yakşamlar
mozilla eklentiside varmış buldum ama nedense pek güvenemiyorum bu tarj yazılımlara
pc'de portal açık sürekli böyle olunca tedirgin oluyorum ister istemez :)
Lisanslı norton var sözde ama uyuyor :off:

• Beğen
alperen262014

alperen262014

Üye
mozilla eklentiside varmış buldum ama nedense pek güvenemiyorum bu tarj yazılımlara
pc'de portal açık sürekli böyle olunca tedirgin oluyorum ister istemez :)
Lisanslı norton var sözde ama uyuyor :off:
Yok bise olmaz 1 yildir kullaniyorum

ametbuba

ametbuba

Üye
Rom'un 1 ayı var arkadaşlar. 1 ay sonra müzik çalarda takılmalar, rehbere girdiğinizde kendiliğinden rehberden çıkmalar ki kimseyi arayamıyorsunuz bile , durduruldu hataları ve kendini resetlemeler başlıyor. Güzel romdu yüklediğimde ama sanırım 4.4.2 olan bütün romlar sıkıntılı. Bugün GALAXY S5 MİNİ ALPHA V4.0 ANDROİD 4.4.2 ROM denicem. İnşallah onda mutlu olurum.

alperen262014

alperen262014

Üye
Rom'un 1 ayı var arkadaşlar. 1 ay sonra müzik çalarda takılmalar, rehbere girdiğinizde kendiliğinden rehberden çıkmalar ki kimseyi arayamıyorsunuz bile , durduruldu hataları ve kendini resetlemeler başlıyor. Güzel romdu yüklediğimde ama sanırım 4.4.2 olan bütün romlar sıkıntılı. Bugün GALAXY S5 MİNİ ALPHA V4.0 ANDROİD 4.4.2 ROM denicem. İnşallah onda mutlu olurum.
[emoji2] benim 1 ay doldu bir sikinti yok ?

ametbuba

ametbuba

Üye
[emoji2] benim 1 ay doldu bir sikinti yok ?
Mesajı yazdıktan sonra kernel yükleyeyim dedim. Kullanmıyordum çünkü. Şimdilik sıkıntılar gitti gibi görünüyor gün içinde kullanıp bir aksilik olursa bildireceğim.Umarım hiçbir sıkıntı kalmamıştır. Kesinlikle romu kurduktan sonra sürümünü flashlayın. Ardından uygulamasını indirerek telefonunuza atın ve normal apk kurulumunu yapın.Bu program sayesinde kernele size altta vereceğim resimdeki ayarları birebir uygulayın. (zRam değerlerini değiştirmek için önce kapalı duruma getirin sonra değiştirip açın. Kapanması ve uygulanması 1 dakika alır. )

Ayrıca önerim olarak telefonda Geliştirici seçenekleri'nden "Pencere animasyon ayarı - Geçiş animasyon ayarı - Animatör süre ölçeği" ayarlarını "Animasyon kapalı." olarak ayarlayın. Menü geçişleriniz hızlanacaktır. (Geliştirici seçenekleri açmak için telefon ayarlarından "Cihaz hakkında"ya girip en altta "Yapım numarası" yazısına 5 kere hızlıca tıklayın.)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Mesajı yazdıktan sonra kernel yükleyeyim dedim. Kullanmıyordum çünkü. Şimdilik sıkıntılar gitti gibi görünüyor gün içinde kullanıp bir aksilik olursa bildireceğim.Umarım hiçbir sıkıntı kalmamıştır. Kesinlikle romu kurduktan sonra sürümünü flashlayın. Ardından uygulamasını indirerek telefonunuza atın ve normal apk kurulumunu yapın.Bu program sayesinde kernele size altta vereceğim resimdeki ayarları birebir uygulayın. (zRam değerlerini değiştirmek için önce kapalı duruma getirin sonra değiştirip açın. Kapanması ve uygulanması 1 dakika alır. )

Ayrıca önerim olarak telefonda Geliştirici seçenekleri'nden "Pencere animasyon ayarı - Geçiş animasyon ayarı - Animatör süre ölçeği" ayarlarını "Animasyon kapalı." olarak ayarlayın. Menü geçişleriniz hızlanacaktır. (Geliştirici seçenekleri açmak için telefon ayarlarından "Cihaz hakkında"ya girip en altta "Yapım numarası" yazısına 5 kere hızlıca tıklayın.)
Kernel önemli hem telefonu hızlandırıyor hemde telefonun şarjı daha uzun gidiyor
Klon imei varsa hattıda getiriyor daha ne olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: alperen262014, cahilmuallim ve Aziz04

Üst Alt