Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
helppo

helppo

Üye
senelerce bakıyorum yok xda forumuna bakıyom o siteyi anlamıyorum sizler paylaşmada herşeyde güzelsinizo kamera hatasının üstesinde gelirsin aziz dostum

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Kardes paylasta kuralım hemen

• Beğen
Tepkiler: alperen262014

kulplubardak

Üye
Ben kurdum kamera hatası alıyorum.Kamera sorunu olmasa rom çok güzel gerçekten stabil hızlı.Dedikleri gibi romdan sonra kamerayı açıp kerneli kurmak istedim ama ilk açıştada kamera başarızı dedi.Kerneli kurdum philiz touch kernelide kurmuştum ama kamerayı çalıştıramadım aynı sorunu yaşayan oldumu.

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kamera sorununu çözemedin mi aziz kardeş

helppo

helppo

Üye
bekleyin arkadaşlar aziz kardeks test ediyor

Aziz04

Aziz04

Üye
Kamera sorunu çözülmüştür :dance::hoba:Aroma başlangıcındaki köpeğin resmini kaldırdım başka resim koydum. Harika oldu şimdi :)Edit: Arkadaşlar diğer romun konusu @1553 arkadaşımız tarafından açılacaktır!
Bu romla ilgili soru ve sorunları şimdilik lütfen pm olarak sorun bana!
Konu farklı yere gitmesin.
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: morki05, burak1553, tdd46 ve 1 kişi daha
helppo

helppo

Üye
aziz kardeşsen süpersin bu işin üstesinden de gelirsinPM işini beceremiyorum buradan sorsam olurmu aziz kardeş

tdd46

tdd46

Üye
artık yükleyin hocam sıkıldık aynı romlardan ;)

Aziz04

Aziz04

Üye
@helppo gerekli bilgileri ve lazım olan dosyayı mesaj olarak attım. Gelen kutusunu kontrol et!V8 yayınlandığında @1553 arkadaşımız sizi bilgilendirecektir!
Lütfen diğer romlarla ilgili soru sormayalım. V8 konusu burası ve emeğe saygı gösterelim

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve burak1553
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Simdi v7 aromayi mi indirecez

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Simdi v7 aromayi mi indirecez
Blekota xda forumda 3-4 saattir aktif ama ses yok ben akşama yeni konu açacağım akşama kadarbekleyin sonra istediğiniz romu indirirsiniz
İnternetiniz sınırsızsa indirip deneyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
morki05

morki05

Üye
@helppo gerekli bilgileri ve lazım olan dosyayı mesaj olarak attım. Gelen kutusunu kontrol et!V8 yayınlandığında @1553 arkadaşımız sizi bilgilendirecektir!
Lütfen diğer romlarla ilgili soru sormayalım. V8 konusu burası ve emeğe saygı gösterelim
Hocam bi konşma açtın kaybıldun ? :(

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Arkadaşlar pil süremin ne kadar gittiğini nasıl anlarım

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Baktım ama anlamadım 12saat yazıyo ne oluyo o

tdd46

tdd46

Üye
Baktım ama anlamadım 12saat yazıyo ne oluyo o
telefonunun sarjdan çektikten sonra ki süresi oluyor. Sarj yüzde 90 nın üstüne çıkınca bu süreyi otomatik olarak telefon sıfırlar.

hhararli

hhararli

Üye
ya arkadaşlar ne soracam rom güzel karneli falan hep yükledim de telefon ve rehbere girdiğim zaman ana ekrana atıyor bu nedendir

Aziz04

Aziz04

Üye
ya arkadaşlar ne soracam rom güzel karneli falan hep yükledim de telefon ve rehbere girdiğim zaman ana ekrana atıyor bu nedendir
Kardeş burda belki 50 kez yazdık söyledik temiz kurulum yapın diye !
Neyse bir iki gün sonra kendiliğinden kayboluyor bu bug. Nedenini bilmiyorum ama düzeliyor
Senin şuanda tek yapman gereken, Rehberden atmaya başladığı zaman teli yeniden başlatman

hhararli

hhararli

Üye
Neyse bir iki gün sonra kendiliğinden kayboluyor bu bug. Nedenini bilmiyorum ama düzeliyor
Senin şuanda tek yapman gereken, Rehberden atmaya başladığı zaman teli yeniden başlatman
kardeş bende temiz yaptım kurulumu wipelerin hepsini yaptım mega wipeyi bile yaptım öyle yükledim ben dün gördüm romu yorumları okumadan yükledim

tdd46

tdd46

Üye
bende mega wipe yapıp yükleiştim bende de aynı sorun ortaya çıkmıştı

Üst Alt