Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

kartal2378

kartal2378

Üye
herşey tamamda kimse açıklama yapmamış ki boeffla kernelde nasıl kullanıcağımızı bi kişi anlatmış ama o da knock on status 100 den aşşa inmiyo onun dediğine göre 0 olması gerekiyo 2 kere tıklayınca falanda açılmıyo malesef arkadaşım bilmediğimiz için bilgi almaya çalışıyoruz kusura bakma.
BEnde sorunsuz calisiyor boeffla kernel

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Rom hazır konuyu incele kardeşim
@1553

• Beğen
Tepkiler: morki05, helppo ve burak1553
Aziz04

Aziz04

Üye
Blekota sözde bugün upload etmiş olacaktı kendisiyle çelişiyor
Ben çözemedim o adamı dün geceden beri foruma girip çıkıyor ama birşey yaptığı yok

• Beğen
Tepkiler: morki05
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: morki05, Aziz04 ve helppo

parkan

Üye
slm arkadaslar knock on olayini bende merak edip arastirdim. anladigim kadariyla knock onu aktif edinci tusu kilitlediktedikten sonra ekrana dokunarak tus kilidi acabiliyorsunuz yani home tusuna basmaya gerek yok nasil yaptigima gelince boeffla kernel yuklu olmasi lazim sonra boeffla config v2 uygulamasi yüklemeniz lazim ve bu uygulamada ekran bölümünde knock out ve touch wake secenegini acik konuma getiriniz.degerleride 0 (sifir) veya en az olmalidir.bundan sonra play storeden Screen Off and Lock isimli uygulamayi yükleyiniz ve programda hic bi ayar yapmadan cikin ondan sonra ekrana screen off diye bi kisayol gelecek o uygulamaya basarak tuslari kilitlediginiz zaman ekrana dokunarak kilidi acabilirsiniz. knock on olayi anladigim ve kulladigim kadariyla boyle sadece soranlari bilgilendirmek icin yazdim bi yanlisim varsa kusura bakmayin dogrusunu bilen arkadasda düzeltirse sevinirim.not: tuslari screen off uygulamasina basarak kilitlemelisiniy aksi takdirde knock on özelligi calismiyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: tdd46
helppo

helppo

Üye
bilgin için sağol teşekkürler

tdd46

tdd46

Üye
slm arkadaslar knock on olayini bende merak edip arastirdim. anladigim kadariyla knock onu aktif edinci tusu kilitlediktedikten sonra ekrana dokunarak tus kilidi acabiliyorsunuz yani home tusuna basmaya gerek yok nasil yaptigima gelince boeffla kernel yuklu olmasi lazim sonra boeffla config v2 uygulamasi yüklemeniz lazim ve bu uygulamada ekran bölümünde knock out ve touch wake secenegini acik konuma getiriniz.degerleride 0 (sifir) veya en az olmalidir.bundan sonra play storeden Screen Off and Lock isimli uygulamayi yükleyiniz ve programda hic bi ayar yapmadan cikin ondan sonra ekrana screen off diye bi kisayol gelecek o uygulamaya basarak tuslari kilitlediginiz zaman ekrana dokunarak kilidi acabilirsiniz. knock on olayi anladigim ve kulladigim kadariyla boyle sadece soranlari bilgilendirmek icin yazdim bi yanlisim varsa kusura bakmayin dogrusunu bilen arkadasda düzeltirse sevinirim.not: tuslari screen off uygulamasina basarak kilitlemelisiniy aksi takdirde knock on özelligi calismiyor
sarj olayını etkılıyor mu ?

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
V7 de ne değişiklikler var

Aziz04

Aziz04

Üye
Beyler dün bi tane note4'ten portlanmış rom buldum ve onda istediğim bir çok şeyi şimdi v7 romuna port ediyorum :)
v7'yi tamemen kendime göre tasarladım. Adını bile değiştirdim :)
z3 klavye, note2 kamera, note4 hava saat widget şimdilik aklıma gelen bunlar
Blekotanın kendi keyfine göre eklediği bir çok şeyi sildim
:dance:

Edit: İlerleyen saatlerde yeni Aziz04_S5_Lite_I9300_V7.0_Aroma arayüzüne sahip romun kurulum videosunu çekip sizlerle paylaşacağım

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim, helppo, burak1553 ve 1 kişi daha
alperen262014

alperen262014

Üye
İyimiş

helppo

helppo

Üye
aziz v7 bizese paylaş kardeş çok güzlel benziyor1553 kardeş htc clockweather wigdet port edilmişi paylaşırmısın telim s3 apk olmasın cww flashlanan portu

Aziz04

Aziz04

Üye
Öyele bir rom yaptım aroma başlangıcında bile benim belirlediğim resim çıkıyor :)
Şimdi başka bir romu test ediyorum ama kamera hatası veriyor bir türlü çözemedim
:off: :off:

• Beğen
Tepkiler: helppo ve burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bende linki yok internetten kendin araştırıp bulabilirsin ;)

• Beğen
Tepkiler: helppo

Üst Alt