Aziz04
Üye
sağlık olsun canın sağolsun sen takip etmişsin o bize yeter

sağlık olsun canın sağolsun sen takip etmişsin o bize yeter

Bosver zaten.ben hic memnun kalmadim.sorunlu kernelarter97 indirme linkini kaldırmışlar dosay yok başka bi çözümü var mı arkadaşlar?
BEnde sorunsuz calisiyor boeffla kernelherşey tamamda kimse açıklama yapmamış ki boeffla kernelde nasıl kullanıcağımızı bi kişi anlatmış ama o da knock on status 100 den aşşa inmiyo onun dediğine göre 0 olması gerekiyo 2 kere tıklayınca falanda açılmıyo malesef arkadaşım bilmediğimiz için bilgi almaya çalışıyoruz kusura bakma.
Rom hazır konuyu incele kardeşim
@1553
En kısa zamanda başka bir rom konusu açacağım burdan link veririmromu ne zaman upload edeceğini biliyor msn hocam?
rica ederimbilgin için sağol teşekkürler
sarj olayını etkılıyor mu ?slm arkadaslar knock on olayini bende merak edip arastirdim. anladigim kadariyla knock onu aktif edinci tusu kilitlediktedikten sonra ekrana dokunarak tus kilidi acabiliyorsunuz yani home tusuna basmaya gerek yok nasil yaptigima gelince boeffla kernel yuklu olmasi lazim sonra boeffla config v2 uygulamasi yüklemeniz lazim ve bu uygulamada ekran bölümünde knock out ve touch wake secenegini acik konuma getiriniz.degerleride 0 (sifir) veya en az olmalidir.bundan sonra play storeden Screen Off and Lock isimli uygulamayi yükleyiniz ve programda hic bi ayar yapmadan cikin ondan sonra ekrana screen off diye bi kisayol gelecek o uygulamaya basarak tuslari kilitlediginiz zaman ekrana dokunarak kilidi acabilirsiniz. knock on olayi anladigim ve kulladigim kadariyla boyle sadece soranlari bilgilendirmek icin yazdim bi yanlisim varsa kusura bakmayin dogrusunu bilen arkadasda düzeltirse sevinirim.not: tuslari screen off uygulamasina basarak kilitlemelisiniy aksi takdirde knock on özelligi calismiyor
E tabi biraz etkiliyor.her nimetin bir kulfeti varsarj olayını etkılıyor mu ?
etkileyeceğini biliyorum da belli ediyor mu sarjı yediğini az da yiyebilir çokta yiyebilir sonuçtaE tabi biraz etkiliyor.her nimetin bir kulfeti var
Tahmini yuzde 5etkileyeceğini biliyorum da belli ediyor mu sarjı yediğini az da yiyebilir çokta yiyebilir sonuçta