Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
Olmamış
imageshack'e resim ekledikten sonra eklediğin resmi aç-sağ tıkla-Resim konumunu kopyala
Ve forumda resim eklemeye tıkla-yapıştır ctrl-v
Resim eklerken, Açılan menüde boyutunu ayarlayabilirsin
Son düzenleme:
helppo
Üye
sağol usta inan tşkr sana bi şey soracam yardım edersen çok mutlu edrsin beni htc deki flip saat ile animasyonlu hava çok hoşuma gidiyor ona yakın hiç bir program uygulama orj. tadı vermiyor o kadar hoşuma gittiki anca pc de kullanıyorum xda forumda bişey anlamadımda çıkaramadım port olayı dahil bunun yüzünden htc alasım bile geliyor inan hiç bir forumda sizin gibi ilgi ve yardım görmedim için sizden yardım istiyorum
Aziz04
Üye
Hocam forum xda'da var isterseniz link verebilirim. Cwm'den flashlamanız gerekir. Bire bir orjinali gibi
sağol usta inan tşkr sana bi şey soracam yardım edersen çok mutlu edrsin beni htc deki flip saat ile animasyonlu hava çok hoşuma gidiyor ona yakın hiç bir program uygulama orj. tadı vermiyor o kadar hoşuma gittiki anca pc de kullanıyorum xda forumda bişey anlamadımda çıkaramadım port olayı dahil bunun yüzünden htc alasım bile geliyor inan hiç bir forumda sizin gibi ilgi ve yardım görmedim için sizden yardım istiyorum
öncellikle sağol ilgin içinçok sevinirim inan usta haydi sevindir beni kardeşim çocuk gibi sevimdim haydi bu port işde yap kardeşim
Aziz04
Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın misafirlikteydim telden bakıp link veremedim
Bir sürü seçenek var dilediğinizi indirip kurun sonra widget'lardan seçim yapın
Bunlar apk, cwm'den yüklenen sürümüde var ama xda'dan bakmam lazım. Birazdan bakarım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kartal2378
Üye
Ben nova kullaniyorum samsung saat widgeti novada cikmiyor.tauchwizde secebiliyorum.bunun bir cozumu varmi arkadaslar
morki05
Üye
Tarihte ilk defa valla inanamadım Sağol blekota and 1553 [emoji1]
sağol kardeş ben bunları maxicepten de baktım bunun flipi nede animasyonu çalışıyor sen bulursun bana tel s3 blekota yüklü
cww portlanmışı bulacağını umuyom htc sense 4 flip clock vs animation weather
mr_luci
Üye
Arkadaşlar digiturkplay uygulaması açılmıyor mu birisi indirip deneyebilir mi.daha önce bu rom u indirip kurdum çok beğendim. Ama digiturkplay çalışmadığı için başka rom a geçmiştim.bugun digiturkplay a güncelleme geldi acaba çalışıyor mu birisi dönerse sevinirim
Arkadaşlar digiturkplay uygulaması açılmıyor mu birisi indirip deneyebilir mi.daha önce bu rom u indirip kurdum çok beğendim. Ama digiturkplay çalışmadığı için başka rom a geçmiştim.bugun digiturkplay a güncelleme geldi acaba çalışıyor mu birisi dönerse sevinirim