Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
kartal2378

kartal2378

Üye
Hocam bu tarj Uygulamalar genelde Trojenlerle çalışıyor bilginiz olsun..!
Ben 1 bucuk yildir kullaniyorum bunu.reklam trojanlari bunlar.yani reklamdan baska zarari olmaz.indirme sayisi yuksek bir program.ara sira hangi programlarin ne kadar internet kullandiklarini kontrol ederimki benden habersiz geri planda napiyolar diye veya kac kere telefonu uyandirmislar diye.simdiye kadar hic antivirus kullanmadim cunku gereksiz androidde.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

kartal2378

kartal2378

Üye
Belki bu şimdilik işini görür
Abicim tesekkur ederim ilgin icin ama kurdum programi ve widgeta basinca mobil ag auarlari menusu cikiyor.basinca direk 3g olacak basinca direk 2g olacak benim istedigim.yoksa ust status barda mobil dugmesine uzun basincada mobil ayarlara giriyor.umarim anlatabilmisimdir.yine de cok sagol emegin icin

Aziz04

Aziz04

Üye
Abicim tesekkur ederim ilgin icin ama kurdum programi ve widgeta basinca mobil ag auarlari menusu cikiyor.basinca direk 3g olacak basinca direk 2g olacak benim istedigim.yoksa ust status barda mobil dugmesine uzun basincada mobil ayarlara giriyor.umarim anlatabilmisimdir.yine de cok sagol emegin icin
Rica ederim dün bu isteğini xda'da belirtecektim fakat daha önce bu yönde talep vardı yeni versiyonda olması için ama yapımcı herhangi bir cevap vermemişti. Bende söylemedim artık. Ya işine gelmemiştir ya da yapamıyordur

• Beğen
Tepkiler: burak1553
kartal2378

kartal2378

Üye
Rica ederim dün bu isteğini xda'da belirtecektim fakat daha önce bu yönde talep vardı yeni versiyonda olması için ama yapımcı herhangi bir cevap vermemişti. Bende söylemedim artık. Ya işine gelmemiştir ya da yapamıyordur
Efextrem rom da vardi bu status barda dugmesi vardi hatta.o romda bu ozellige hasta olmustum.neden bunu istesigime gelince disarda iken mobil interneti kullanacagim zaman hemen 3g ye alip isimi bitirip tekrar 2g ye hizlica donup interneti kapatiyorum.bu sayede pile cok olumlu katkisi oluyor.gun icindede bu islemleri cok sık yaptigim icin bana elzem bir ozellik anloyacagin [emoji2]

• Beğen
mtrhsts

mtrhsts

Üye
S3 verip s4 almak mantıklı mı arkadaşlar çok şey farkeder mi

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Memnunum ama sorayım dedim

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
mtrhsts

mtrhsts

Üye
Kumanda ve kamera için değer mi 200 300 vermek

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Ve hız konusundan sollar mı

kartal2378

kartal2378

Üye
Kumanda ve kamera için değer mi 200 300 vermek
Bu kriterler icin degmez.smart tv kullaniyosan ve evinde wifi varsa kumanda ozelligini s3 ilede yaparsin.ben yapiyorum.resmen mause oluyor s3.kamera icinde degmez bence

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Ok S3 le yola devam her işimi görüyor elhamdulillah

kartal2378

kartal2378

Üye
Android l alabilme ihtimali.donanimsal bazi ozellikler yuzunden gecilebilir s4 e.saglam telefon ama fiyat dedigim gibiyse deger.kozmetik olarakta temiz olmali tabi.2.el alican galiba.acilmamis kurcalanmamis ekrani degismemis olmali ve fiyat az vermelisin.o zaman gecilir s4 e

mtrhsts

mtrhsts

Üye
L almaz bence

mtrhsts

mtrhsts

Üye
İnşaallah ama biz custom olarak alırız zaten sorun değil

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
İnşallah alir o zaman hakkaten samsung tekrar dikkatleri toplar üzerine çünkü 100 milyon civarı s3 satti adamlar

Üst Alt