Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
Ben floating toucher isimli programi zaten kullaniyorum.cok daha gelismis ve pratik.ama arac kutusu da is gorur.basit geldi floating toucherdan sonra bana.daha once boyle pro kullanmamis olanlar icin iyi bir baslangic olabilir.pratik yani.noktaya basili tutarak ekranin istedigin yerine tasiyabiliyorsun ayrica
Floating toucher prosu var markette.daha gelismisi.ben paralisini aldim full olanini.denemek icin ucretsizi indirilebiliyor.ama full olmayani kisitli.benim vazgecilmez programlarimdan birisidir
helppo
Üye
emmoğlu bişey soracam cevabı çok merak ediyom s4 deki hızlı bakış özelliği bu rom da varmı yoksa buna uygun program önerirseniz sevinirim
Hizli bakis yok.markette wave2unlock programi var ucretsiz.ben telefonu acmak icin direk onu kullaniyorum.guc tusunun yipranmamasi icin el hareketiyle telefonu uyandiriyor
Hizli bakis yok.markette wave2unlock programi var ucretsiz.ben telefonu acmak icin direk onu kullaniyorum.guc tusunun yipranmamasi icin el hareketiyle telefonu uyandiriyor