Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
O hatalar bende yok temiz kurulum yapıp deneyin

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Ayarlar/ekran kilit/kısayollar

• Beğen
Tepkiler: kartal2378 ve burak1553
mtrhsts

mtrhsts

Üye
Ok

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
kartal2378

kartal2378

Üye
Bu arada arac kutusunu denedinizmi.cok pratik.10 tane kisayol atanabiliyor

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Araba yok ☺

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Normal kullanım için iyimi

kartal2378

kartal2378

Üye
Normal kullanım için iyimi
Ben floating toucher isimli programi zaten kullaniyorum.cok daha gelismis ve pratik.ama arac kutusu da is gorur.basit geldi floating toucherdan sonra bana.daha once boyle pro kullanmamis olanlar icin iyi bir baslangic olabilir.pratik yani.noktaya basili tutarak ekranin istedigin yerine tasiyabiliyorsun ayrica

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Şimdi denedim ve kullanıyorum araba olmadan da olur

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Baya kullanışlı

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Bunun daha iyisi varmı

kartal2378

kartal2378

Üye
Bunun daha iyisi varmı
Floating toucher prosu var markette.daha gelismisi.ben paralisini aldim full olanini.denemek icin ucretsizi indirilebiliyor.ama full olmayani kisitli.benim vazgecilmez programlarimdan birisidir

helppo

helppo

Üye
emmoğlu bişey soracam cevabı çok merak ediyom s4 deki hızlı bakış özelliği bu rom da varmı yoksa buna uygun program önerirseniz sevinirim

kartal2378

kartal2378

Üye
emmoğlu bişey soracam cevabı çok merak ediyom s4 deki hızlı bakış özelliği bu rom da varmı yoksa buna uygun program önerirseniz sevinirim
Hizli bakis yok.markette wave2unlock programi var ucretsiz.ben telefonu acmak icin direk onu kullaniyorum.guc tusunun yipranmamasi icin el hareketiyle telefonu uyandiriyor

Aziz04

Aziz04

Üye
Hizli bakis yok.markette wave2unlock programi var ucretsiz.ben telefonu acmak icin direk onu kullaniyorum.guc tusunun yipranmamasi icin el hareketiyle telefonu uyandiriyor
Hocam bu tarj Uygulamalar genelde Trojenlerle çalışıyor bilginiz olsun..!

• Beğen
Tepkiler: burak1553

Üst Alt