burak1553
Üye
Kararlılık sürümü derken bittimiv8 kararlılık sürümü bi kaç güne hazır
Vatana millete şimdiden hayırlı uğurlu olsun![]()

Kararlılık sürümü derken bittimiv8 kararlılık sürümü bi kaç güne hazır
Vatana millete şimdiden hayırlı uğurlu olsun![]()

Evet. Ama söylediğine göre çok kullanışlı sıfır hatayla sunacak bu kezKararlılık sürümü derken bittimi![]()
Sorunsuz ben değiştirdim sorun yok*ekranı kilitle
*ana ve kilit ekranları için duvar kağıdı ayarlamak istediğinde ayarlar durduruldu hatasını veriyor,
sizde durum nasıl arkadaşlar?
Ben baktım sadece s5 mini yazı tipi gelicek ve bluetooth sorunu düzeltilecek yazıyorduEvet. Ama söylediğine göre çok kullanışlı sıfır hatayla sunacak bu kez
Ancak efextreme rom içinde öyle söylemişti yapımcısı fakat buglar olunca faklı versinyonlar çıkarmaya devam etti.
Yani bence v8 sonrası versiyonlarda olur eğer buglar olursa
Sorunsuz ben değiştirdim sorun yok
Temiz kurulum yapmadıysanız olabilirbende ayarlar durduruldu diyo. Çok önemli birşey değil zaten ama , duvar kağıdı ve galeri diye iki seçenek çıkıyor ya. o seçeneklerden duvar kağıdını seçince hata veriyor
Açılışta cihazın çok kasmasıSorunsuz ben değiştirdim sorun yok
Ben baktım sadece s5 mini yazı tipi gelicek ve bluetooth sorunu düzeltilecek yazıyordu
Temiz kurulum yapmadıysanız olabilir
v8 ne zaman gelecek peki?Yeniden başlatıp deneyin öylede olmazsa bilemicemyok mega wipe yapıp kurdum ama önemli değil yani. onlar da eksik kalsın![]()
Neyse gelsin v8 hiç bişey yenilenmese bile telefonu güncellemek güzel oluyor adamlar bizi samsungtan çok düşünüyorAçılışta cihazın çok kasması
Açılışta uygulamaların geç gelmesi
Açılışta güç tasarrufu modu kapalı iken etkinleştirildi hatası
Rehberin Bazen açılmaması
Gelen aramalarda ekranın geç açılması Gibi bir sürü bugdan bahsedilmiş yorumları okuduysanız görmüşsünüzdür hocam
Var hemde süper
Birini arayınca kayıt tuşuna basarsanız kaydediyor her konuşmayı kaydetmek için google playde bir uygulama vardıGörüşme kayıt seçeneğini bulamadım. Görüşme esnasında sadece kayıt tuşu var, onu gördüm. Otomatik kayıt ayarları vs var mı? Hangi menüde?
Yeniden başlatıp deneyin öylede olmazsa bilemicem
Neyse gelsin v8 hiç bişey yenilenmese bile telefonu güncellemek güzel oluyor adamlar bizi samsungtan çok düşünüyor
Samsung satcağımı sattım naparlarsa yapsınlar gibi düşünüyor heralde

Rami 100 mb civarında düşürüyor buda biraz daha hızlı telefon daha az şarj demekBen sadece V7 romu kurdum. Boeffla kernel yüklemedim. Boeffla kernelin extrası nedir?
Birini arayınca kayıt tuşuna basarsanız kaydediyor her konuşmayı kaydetmek için google playde bir uygulama vardı
Teşekkürler.Rami 100 mb civarında düşürüyor buda biraz daha hızlı telefon daha az şarj demek![]()
Zaten ben ACR yi kullanıyorum. Romda gömülü başka bir program vs. var mı diye sormuştum. Teşekkür ederim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zaten ben ACR yi kullanıyorum. Romda gömülü başka bir program vs. var mı diye sormuştum. Teşekkür ederim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Xposed hiç kullanmadım ne işe yaradığını bilmiyorumaynen katılıyorum
ya birde bşy soracam.
xposed ne işe yarıyor hocam![]()