Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

Aziz04

Aziz04

Üye
Kararlılık sürümü derken bittimi :(
Evet. Ama söylediğine göre çok kullanışlı sıfır hatayla sunacak bu kez
Ancak efextreme rom içinde öyle söylemişti yapımcısı fakat buglar olunca faklı versinyonlar çıkarmaya devam etti.
Yani bence v8 sonrası versiyonlarda olur eğer buglar olursa

bytllh

bytllh

Üye
*ekranı kilitle
*ana ve kilit ekranları için duvar kağıdı ayarlamak istediğinde ayarlar durduruldu hatasını veriyor,
sizde durum nasıl arkadaşlar?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
*ekranı kilitle
*ana ve kilit ekranları için duvar kağıdı ayarlamak istediğinde ayarlar durduruldu hatasını veriyor,
sizde durum nasıl arkadaşlar?
Sorunsuz ben değiştirdim sorun yok
Evet. Ama söylediğine göre çok kullanışlı sıfır hatayla sunacak bu kez
Ancak efextreme rom içinde öyle söylemişti yapımcısı fakat buglar olunca faklı versinyonlar çıkarmaya devam etti.
Yani bence v8 sonrası versiyonlarda olur eğer buglar olursa
Ben baktım sadece s5 mini yazı tipi gelicek ve bluetooth sorunu düzeltilecek yazıyordu

bytllh

bytllh

Üye

bende ayarlar durduruldu diyo. Çok önemli birşey değil zaten ama , duvar kağıdı ve galeri diye iki seçenek çıkıyor ya. o seçeneklerden duvar kağıdını seçince hata veriyor

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
bende ayarlar durduruldu diyo. Çok önemli birşey değil zaten ama , duvar kağıdı ve galeri diye iki seçenek çıkıyor ya. o seçeneklerden duvar kağıdını seçince hata veriyor
Temiz kurulum yapmadıysanız olabilir

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Ben baktım sadece s5 mini yazı tipi gelicek ve bluetooth sorunu düzeltilecek yazıyordu
Açılışta cihazın çok kasması
Açılışta uygulamaların geç gelmesi
Açılışta güç tasarrufu modu kapalı iken etkinleştirildi hatası
Rehberin Bazen açılmaması
Gelen aramalarda ekranın geç açılması Gibi bir sürü bugdan bahsedilmiş yorumları okuduysanız görmüşsünüzdür hocam

• Beğen
Tepkiler: burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
yok mega wipe yapıp kurdum ama önemli değil yani. onlar da eksik kalsın:D
Yeniden başlatıp deneyin öylede olmazsa bilemicem ;)
Açılışta cihazın çok kasması
Açılışta uygulamaların geç gelmesi
Açılışta güç tasarrufu modu kapalı iken etkinleştirildi hatası
Rehberin Bazen açılmaması
Gelen aramalarda ekranın geç açılması Gibi bir sürü bugdan bahsedilmiş yorumları okuduysanız görmüşsünüzdür hocam
Neyse gelsin v8 hiç bişey yenilenmese bile telefonu güncellemek güzel oluyor adamlar bizi samsungtan çok düşünüyor;)
Samsung satcağımı sattım naparlarsa yapsınlar gibi düşünüyor heralde

• Beğen
Furbey40

Furbey40

Üye
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Görüşme kayıt seçeneğini bulamadım. Görüşme esnasında sadece kayıt tuşu var, onu gördüm. Otomatik kayıt ayarları vs var mı? Hangi menüde?
Birini arayınca kayıt tuşuna basarsanız kaydediyor her konuşmayı kaydetmek için google playde bir uygulama vardı

• Beğen
bytllh

bytllh

Üye
Yeniden başlatıp deneyin öylede olmazsa bilemicem ;)
Neyse gelsin v8 hiç bişey yenilenmese bile telefonu güncellemek güzel oluyor adamlar bizi samsungtan çok düşünüyor;)
Samsung satcağımı sattım naparlarsa yapsınlar gibi düşünüyor heralde

aynen katılıyorum :)
ya birde bşy soracam.
xposed ne işe yarıyor hocam:)

Aziz04

Aziz04

Üye
Birini arayınca kayıt tuşuna basarsanız kaydediyor her konuşmayı kaydetmek için google playde bir uygulama vardı[/QUOTE]

• Beğen
Tepkiler: Furbey40 ve burak1553
Furbey40

Furbey40

Üye
Ben sadece V7 romu kurdum. Boeffla kernel yüklemedim. Boeffla kernelin extrası nedir?

• Beğen
Tepkiler: burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Furbey40 ve Aziz04
Furbey40

Furbey40

Üye
Birini arayınca kayıt tuşuna basarsanız kaydediyor her konuşmayı kaydetmek için google playde bir uygulama vardı
[/QUOTE]
Zaten ben ACR yi kullanıyorum. Romda gömülü başka bir program vs. var mı diye sormuştum. Teşekkür ederim.
Rami 100 mb civarında düşürüyor buda biraz daha hızlı telefon daha az şarj demek ;)
Teşekkürler.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Zaten ben ACR yi kullanıyorum. Romda gömülü başka bir program vs. var mı diye sormuştum. Teşekkür ederim.
Teşekkürler.[/QUOTE]
Tabi kerneli flashladıktan sonra apk dosyası var onu indirip kurarsınız konuda link var

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Teşekkürler.[/QUOTE]
Hayır hocam romda bi tek o var onuda her görüşmede isteğe bağlı kayıt alabilirsiniz Herhangi bir ayar menüsü yoktur.
Bir çok kayıt alma programı var ancak şahsi fikrim en iyi ve kullanışlı olanı Acr'dir

• Beğen
Tepkiler: Furbey40 ve burak1553

Üst Alt