morki05
Üye
Sağol sayende bende çözüm buldum boeflaBitun kernelleri denedim arkadaalar.en iyisi boeffla
Sağol sayende bende çözüm buldum boeflaBitun kernelleri denedim arkadaalar.en iyisi boeffla
Boefflayı telefona flashlayın ve burdan apk dosyasını kurunBoefla ile ramı nasıl düşürüyoruz ? Bilgi verirseniz sevinirim
Onlar tamam da ayar konusunda yardımcı olabilirmisin?Boefflayı telefona flashlayın ve burdan apk dosyasını kurun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Harbiden bugün iphone 6 çıkcaktı nasıl iyimi?İphone 6'yı görünce samsung htc sony bütün android telefon üreticileri
![]()
boeffla apk kurduktan sonra aç menüden, çeşitli az sayfayı aşağı çek, zram durumu açık yapOnlar tamam da ayar konusunda yardımcı olabilirmisin?
Eğer verdiğim kernel dosyasını yüklediysenizOnlar tamam da ayar konusunda yardımcı olabilirmisin?

usta boeffla configi kurdum ayarlari yaptim sagolun fakat telefonu kapatip acinca bildirim geliyor bu biraz sinir bozucu bu bildirimi kapatabiliyor muyuz?Eğer verdiğim kernel dosyasını yüklediyseniz
Zram açık gelir
Uygulamayı başlatın ayarlar>Ekran ayarları> başlangıç bildirimleri kapalı yapınusta boeffla configi kurdum ayarlari yaptim sagolun fakat telefonu kapatip acinca bildirim geliyor bu biraz sinir bozucu bu bildirimi kapatabiliyor muyuz?

PhilzTouch cwm ile yeniden kurulum yapınKamera hata veriyor. Bunu nasıl çözecez bilen var mı arkadaşlar
Kardeş romu yükledinmi?1553 arkadaşın böyle bir konu açması bile bir emektir. Bizleri düşünüp paylaşmış. Tabii ilk defa yapmış olan insanlara yardım etmek isterse ona kalmış bir şey. Yardım etmek zorunda değil. Maxicep forumunda sadece konuyu açan değil, herkes birbirine yardım eder.![]()
Kernelin beta 4 u cikti onu yukle istersenArkadaslar sizin ram kullanimi megabayt olaraktan kaclarda duruyor ben neredeyse fule yakin bir kurulum yaptim cok program acik oldugunda 700 710 lara kadar cikiyor. Telefon bostayken 580 600 arasi sabit ama ne kadar ne kulla irsa kullansin tik kasma yok. Kernel boeffla 6.3. Config programi da kurulu bi ortalamalarini bilmek istedim..
Benim koyduğum linkten yenimi ?Kernelin beta 4 u cikti onu yukle istersen
Ben anlamamArkadaslar boeffle co fig ayarlarindan anlayan varmi
Google'da arat merak ediyorsan ne diyeyimTweak lerle ilgili bi bolumu var Çeşitli bolumunde