Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Boefla ile ramı nasıl düşürüyoruz ? Bilgi verirseniz sevinirim
Boefflayı telefona flashlayın ve burdan apk dosyasını kurun

morki05

morki05

Üye
Boefflayı telefona flashlayın ve burdan apk dosyasını kurun
Onlar tamam da ayar konusunda yardımcı olabilirmisin?

blackcat67

blackcat67

Üye
İphone 6'yı görünce samsung htc sony bütün android telefon üreticileri

:konus::kotu::no::heyo2::islik:haha::haha::haha::haha::oley:dance::nargile::oha2::disko::gunes::dansöz::halay2::halay3::zuhaha:

Aziz04

Aziz04

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Turkcell21 ve burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Onlar tamam da ayar konusunda yardımcı olabilirmisin?
Eğer verdiğim kernel dosyasını yüklediyseniz
Zram açık gelirUygulamayı açın sizden root yetkisi isteyecek izin verin bu kadar :)

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve Aziz04
cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Eğer verdiğim kernel dosyasını yüklediyseniz
Zram açık gelir
usta boeffla configi kurdum ayarlari yaptim sagolun fakat telefonu kapatip acinca bildirim geliyor bu biraz sinir bozucu bu bildirimi kapatabiliyor muyuz?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
usta boeffla configi kurdum ayarlari yaptim sagolun fakat telefonu kapatip acinca bildirim geliyor bu biraz sinir bozucu bu bildirimi kapatabiliyor muyuz?
Uygulamayı başlatın ayarlar>Ekran ayarları> başlangıç bildirimleri kapalı yapın :)

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim
bytllh

bytllh

Üye
Kamera hata veriyor. Bunu nasıl çözecez bilen var mı arkadaşlar

Aziz04

Aziz04

Üye
Kamera hata veriyor. Bunu nasıl çözecez bilen var mı arkadaşlar
PhilzTouch cwm ile yeniden kurulum yapın

Edit: Arkadaşlar bakın tekrar söylüyorum rom'u kurmadan önce odinden PhilzTouch cwm'yi kurun. Ondan sonra rom'u kurun yoksa kamera başarısız hatası ve daha bir çok bugla karşılaşırsınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Turkcell21
liamgallagher

liamgallagher

Üye
1553 arkadaşın böyle bir konu açması bile bir emektir. Bizleri düşünüp paylaşmış. Tabii ilk defa yapmış olan insanlara yardım etmek isterse ona kalmış bir şey. Yardım etmek zorunda değil. Maxicep forumunda sadece konuyu açan değil, herkes birbirine yardım eder. :)

• Beğen
Tepkiler: alperen262014

ilker712

Üye
Arkadaslar sizin ram kullanimi megabayt olaraktan kaclarda duruyor ben neredeyse fule yakin bir kurulum yaptim cok program acik oldugunda 700 710 lara kadar cikiyor. Telefon bostayken 580 600 arasi sabit ama ne kadar ne kulla irsa kullansin tik kasma yok. Kernel boeffla 6.3. Config programi da kurulu bi ortalamalarini bilmek istedim..

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
1553 arkadaşın böyle bir konu açması bile bir emektir. Bizleri düşünüp paylaşmış. Tabii ilk defa yapmış olan insanlara yardım etmek isterse ona kalmış bir şey. Yardım etmek zorunda değil. Maxicep forumunda sadece konuyu açan değil, herkes birbirine yardım eder. :)
Kardeş romu yükledinmi?

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaslar sizin ram kullanimi megabayt olaraktan kaclarda duruyor ben neredeyse fule yakin bir kurulum yaptim cok program acik oldugunda 700 710 lara kadar cikiyor. Telefon bostayken 580 600 arasi sabit ama ne kadar ne kulla irsa kullansin tik kasma yok. Kernel boeffla 6.3. Config programi da kurulu bi ortalamalarini bilmek istedim..
Kernelin beta 4 u cikti onu yukle istersen

ilker712

Üye
Arkadaslar boeffle co fig ayarlarindan anlayan varmi

ilker712

Üye
Tweak lerle ilgili bi bolumu var Çeşitli bolumunde

ilker712

Üye
Sistem optimazyonlarinda 3 tane tweak cesiti var tweak telefonun baba kodlarinin oldugu yer oluyor demek istedigim orayi ayarlayan varmi boefla bizim kernelin kendi tweakida var ona ayarlasak zararimi olur faydasi mi.. yapan varmi

Üst Alt