Rami kurar ve linkinide verdiğim apk uygulamasını indirirsenizKardesim ben romu cok begendim kerneli kurarsam ne gibi farkliliklar olur ?
Mümkün değil ama pil göstergesini değiştiren uygulama vardı galibaBeyler bir şey daha soracağım. Nedense tüm telefon değişiyor ama o saatin yazdığı, pil yüzdesi, wifi simgesinin gösterildiği ince uzun kısmı, iphone gibi yapabilir miyiz? mümkün mü yani
Og batarya modu zip olarak bul flaslaRami kurar ve linkinide verdiğim apk uygulamasını indirirseniz
Ram kullanımı 100 mb civarında azalır
Mümkün değil ama pil göstergesini değiştiren uygulama vardı galiba
çalışıyorumCevaplar için teşekkürler.@1553 sendende bekliyorum nasıl yapacağım hakkında açıklamanı
![]()

Güç tasarrufu modundaki bütün özellikleri açın ve bekleme moduna öyle alın ram gerektirecek durumlarda(oyun vs.) güç tasarrufu modunu kapatın.Farkı göreceksinizRom gerçekten harika hızlı ve hatasız 0 sayılır yalnız batarya sarfiyatı fazla geldi bana boeffla 6 beta 3 kullanıyorum bekleme modunda mobil ag kapalı halde 10 dakka gecmeden şarj azalıyor acaba herkeste mi böyle efextreme den geçtim.Romu çok beğendim efextreme de pil iyi gidiyordu eger bahsettigim durum k
herkeste aynı ise romu değiştirecegim
bu romda calisir mi bilmiyorumBeyler bir şey daha soracağım. Nedense tüm telefon değişiyor ama o saatin yazdığı, pil yüzdesi, wifi simgesinin gösterildiği ince uzun kısmı, iphone gibi yapabilir miyiz? mümkün mü yani
Evet değiştirilebilir. Her romda çalışırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu romda calisir mi bilmiyorum
Kurma o zaman dostumKardesim ben romu cok begendim kerneli kurarsam ne gibi farkliliklar olur ?
SADECE SORU SORMUŞ BEN YARDIMCI OLDUM ?Kurma o zaman dostum
Ölüyü fazla kurcalarsan ya dızlarmıs ya da bızlarmış [emoji2]

cok ugrasinca sanki birseyler bozuluyor rom da.kendimden biliyorum [emoji6]SADECE SORU SORMUŞ BEN YARDIMCI OLDUM ?
SENİN BU SÖZÜ BİRİNE SÖYLEYESİN Mİ GELDİ![]()
KONUYU YENİLDEDİM NASIL OLMUŞcok ugrasinca sanki birseyler bozuluyor rom da.kendimden biliyorum [emoji6]
Bi bakalım heleKONUYU YENİLDEDİM NASIL OLMUŞ![]()

Sağolasın zaten konuya ekliyecek şey kalmadıBi bakalım hele
Edit: Süper olmuş klavyene sağlık![]()
Fazla Bi emek harcamamışsın buda yorumlarda çok açık gösteriyor kendini. Hayatında ilk kez rom kurmak isteyen kişiler var ve dolayısıyla nasıl kurulduğu hakkında bilgileri yok. Nasıl kurulur hakkında bilgi paylaşımında bulunmamışsın. Bi kaç resim ve rom linkini konuya koymaktan başka birşey yaptığın yok.. Bu mu harcadığın emek???
Edit: Konuya koyduğun rom linkini dahi kullanmadım ben. Xda'dan aldım. -Ki sende zaten ordan almışsın- Buraya gelmemdeki amaç, Rom hakkındaki olumlu, olumsuz yorumlardan bilgi edinmekti.
Konuya yeni bilgiler eklemen değilde,Sağolasın zaten konuya ekliyecek şey kalmadı
Şimdide emek harcamamışsın demezsin heralde![]()

Boefla ile ramı nasıl düşürüyoruz ? Bilgi verirseniz sevinirimBilmiyorum agni kernel kullaniyorum ama ben boeffela öneriyorum ramide düşürüyor![]()