Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
alperen262014

alperen262014

Üye
Mumkun olmayacagini dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: liamgallagher

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim ben romu cok begendim kerneli kurarsam ne gibi farkliliklar olur ?
Rami kurar ve linkinide verdiğim apk uygulamasını indirirseniz
Ram kullanımı 100 mb civarında azalır
Beyler bir şey daha soracağım. Nedense tüm telefon değişiyor ama o saatin yazdığı, pil yüzdesi, wifi simgesinin gösterildiği ince uzun kısmı, iphone gibi yapabilir miyiz? mümkün mü yani
Mümkün değil ama pil göstergesini değiştiren uygulama vardı galiba

• Beğen
Tepkiler: liamgallagher

erkane007

Üye
Rami kurar ve linkinide verdiğim apk uygulamasını indirirseniz
Ram kullanımı 100 mb civarında azalır
Mümkün değil ama pil göstergesini değiştiren uygulama vardı galiba
Og batarya modu zip olarak bul flasla

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Cevaplar için teşekkürler. :) @1553 sendende bekliyorum nasıl yapacağım hakkında açıklamanı :)

By kutlu

Üye
ÇOK İYİ YAPMIŞLAR 2 GÜNDÜR KULLANIYORUM EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK TEŞEKKÜRLER :)

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Rom gerçekten harika hızlı ve hatasız 0 sayılır yalnız batarya sarfiyatı fazla geldi bana boeffla 6 beta 3 kullanıyorum bekleme modunda mobil ag kapalı halde 10 dakka gecmeden şarj azalıyor acaba herkeste mi böyle efextreme den geçtim.Romu çok beğendim efextreme de pil iyi gidiyordu eger bahsettigim durum k
herkeste aynı ise romu değiştirecegim

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Rom gerçekten harika hızlı ve hatasız 0 sayılır yalnız batarya sarfiyatı fazla geldi bana boeffla 6 beta 3 kullanıyorum bekleme modunda mobil ag kapalı halde 10 dakka gecmeden şarj azalıyor acaba herkeste mi böyle efextreme den geçtim.Romu çok beğendim efextreme de pil iyi gidiyordu eger bahsettigim durum k
herkeste aynı ise romu değiştirecegim
Güç tasarrufu modundaki bütün özellikleri açın ve bekleme moduna öyle alın ram gerektirecek durumlarda(oyun vs.) güç tasarrufu modunu kapatın.Farkı göreceksiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim
Aziz04

Aziz04

Üye
Mx player kullanan varsa güncelleme yapmayın sakın yeni versiyonda destekleme sorunuyla karşılaşırsınız. Ayrıca rom'u kurmadan önce mega wipe yapın yani temiz kurulum eski rom'u silin o zaman daha stabil olur tabi rom'un tele oturması için bi kaç gün sabredin. ondan sonra isteseniz bile vazgeçemezsiniz..

• Beğen
Tepkiler: Turkcell21 ve ilker712
mcnpl4

mcnpl4

Üye

Beyler bir şey daha soracağım. Nedense tüm telefon değişiyor ama o saatin yazdığı, pil yüzdesi, wifi simgesinin gösterildiği ince uzun kısmı, iphone gibi yapabilir miyiz? mümkün mü yani
bu romda calisir mi bilmiyorum

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
kartal2378

kartal2378

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve ilker712
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bi bakalım hele :)

Edit: Süper olmuş klavyene sağlık :alkis
Sağolasın zaten konuya ekliyecek şey kalmadı ;)
Fazla Bi emek harcamamışsın buda yorumlarda çok açık gösteriyor kendini. Hayatında ilk kez rom kurmak isteyen kişiler var ve dolayısıyla nasıl kurulduğu hakkında bilgileri yok. Nasıl kurulur hakkında bilgi paylaşımında bulunmamışsın. Bi kaç resim ve rom linkini konuya koymaktan başka birşey yaptığın yok.. Bu mu harcadığın emek???

Edit: Konuya koyduğun rom linkini dahi kullanmadım ben. Xda'dan aldım. -Ki sende zaten ordan almışsın- Buraya gelmemdeki amaç, Rom hakkındaki olumlu, olumsuz yorumlardan bilgi edinmekti.

Şimdide emek harcamamışsın demezsin heralde ;)

• Beğen
Tepkiler: kartal2378 ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Sağolasın zaten konuya ekliyecek şey kalmadı ;)

Şimdide emek harcamamışsın demezsin heralde ;)
Konuya yeni bilgiler eklemen değilde,
sürekli online olup konuyu başı boş bırakmayıp elinden geldiğince insanlara yardımcı olman bir emektir zaten.
Size karşı olan fikirlerim değişti
:)

• Beğen
Tepkiler: Turkcell21, kartal2378 ve burak1553
kartal2378

kartal2378

Üye
Bitun kernelleri denedim arkadaalar.en iyisi boeffla

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve burak1553

Üst Alt