Toplam zRam Bellek Boyutunu 800'e çekmek için ilk önce. zRam Durumunu KAPATIN!!!
Toplam zRam Bellek Boyutunu 800 yaptıktan sonra, tekrar zRam Durumunu AÇIN!!!
Swappiness üzerine yaz 95 yapıp, AÇIK Bırakacaksınız!!! Ayarları Yaptıktan sonra UYGULA Butonunu UNUTMAYIN!!!
merhaba arkadaşlar bi sorunum vardı.ben bu romu yükledim birkaç gün kullandıktan sonra orijinal samsung na7 romunu yüklemeye çakıştım.yükledikten sonra açılırken samsung yazısında kalıyor.acaba kernel farklılığında mı yoksa başka birşey mi.yardımcı olabilcek var mı?
merhaba arkadaşlar bi sorunum vardı.ben bu romu yükledim birkaç gün kullandıktan sonra orijinal samsung na7 romunu yüklemeye çakıştım.yükledikten sonra açılırken samsung yazısında kalıyor.acaba kernel farklılığında mı yoksa başka birşey mi.yardımcı olabilcek var mı?
V8.1 - Aroma edition (WORK IN PROGRESS)
- Fixed Lockscreen weather
- Fixed YouTube app connection lost
- Fixed Ringtone/Alarm sound selecting bug in v8
- Fixed search in Settings
- Removed unused toggles
- Fixed CRT-Off animation
- Lockscreen clock, text and weather centered (Note 4 style)
Merak edenler çeviri kullansın
Ama yeni özellik yok note 4 hava widget'i olacak kilit ekranında
Birde bilinen hatalar giderilmiş olacak
sanal tus yatay modda calismiyor biri onu da soyleyebilir mi kullanasim geliyor ama fiziksel tusla kullanmak istemiyorum. bugun 4.4.4 romlarindan birini denedim fena degildi ama gecis animasyonlari bunun kadar iyi degildi. bi de kilit ekrani gelirken bi kasiyor denemeyip merak eden varsa yuklemelerine gerek yok diyebilirim. ayrica sanal tus 4.4.4 dikey ekranda da calismiyor
arkadaşlar selamlar.
akşam çalışan knock on (çift tıklama ile ekranın açılması) bu sabah çalışmıyor.
boeffla üzerinde knock on status AÇIK yaptım ama yinede bi değişiklik olmadı.birde arkadaşlar yeni bir rom mu yayınlandı? sayfayı takip edemiyorum uleyn artıkın
arkadaşlar selamlar.
akşam çalışan knock on (çift tıklama ile ekranın açılması) bu sabah çalışmıyor.
boeffla üzerinde knock on status AÇIK yaptım ama yinede bi değişiklik olmadı.birde arkadaşlar yeni bir rom mu yayınlandı? sayfayı takip edemiyorum uleyn artıkın