Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

Aziz04

Üye
Alpha rom ? Derken. Ben iyice çorman oldum.

Optik okuyucu
Bunu daha önce indirmiş olduğum alpha v3.0 rom vardı ordan almıştım
İndirdiğim romları zipten çkartıp işime yarayan güzel uygulama-özellik varsa içinden alıyorum

Tepkiler: morki05
    Konu Sahibi

Optik okuyucu
Bunu daha önce indirmiş olduğum alpha v3.0 rom vardı ordan almıştım
İndirdiğim romları zipten çkartıp işime yarayan güzel uygulama-özellik varsa içinden alıyorum
Abi windows 8 isosu vardı
Ne zaman atıcaksın ?

Tepkiler: Aziz04

Aziz04

Üye
Abi windows 8 isosu vardı
Ne zaman atıcaksın ?
Win 8 değil hocam
Win 7 iso var bende
Win 8 ve 8.1 iso var bende ama netten indirdim.
Pek güvenemiyorum bunlara
Ayrıca saat 5 buçuk gibi dropbox'a win 7 32 bit yükleyeceğim
Burda kotaya takılıyorum

Edit: Yok ben illa win 8-8.1 istiyorum diyorsan biraz güvenilir bir site var
Technopat. Recep baltaş yüklemiş iso dosyasını sağlam yani

Son düzenleme:
Tepkiler: morki05

Nevarres

Üye
Hocam philz recovery de wipe data/factory yaparken telefon rest atıyor ve tekrar recovery dönüyor bu normal mi yoksa neden böyle yapıyor?

Aziz04

Üye
Hocam philz recovery de wipe data/factory yaparken telefon rest atıyor ve tekrar recovery dönüyor bu normal mi yoksa neden böyle yapıyor?
Neden böyle yaptığı hakkında bilgim yok.
Daha önce böyle bir sorunla ne karşılaştım nede duydum

Nevarres

Üye
Neden böyle yaptığı hakkında bilgim yok.
Daha önce böyle bir sorunla ne karşılaştım nede duydum
Hocam ben romu tekrar indirdim bu sefer internet üzerinden indirdim az sonra deneyeceğim. Zaten ben direk wipe data/factory reset diyip yes diyordum clean to new rom denilen sekmeden hiç yapmadım. Neyse tekrar deneyip yazarım buraya sonucunu...

kilitekrani hava durumu olmayanlar gecerli konum açık olarak yaptığınızda gösteriyor. ben ilk basta bulundugum yeri manuel olarak girmiştim o yuzden gostermiyordu. konumu acik duruma getirin ve widget ayarlarindan gecerli konumu işaretleyin o zaman kilit ekraninda hava durumu gösteriyor.

Aziz04

Üye
Kardeşim sen en iyisi megawipe dosyasını ve rom dosyasını hafıza kartına kopyalayıp
Rom kurulumuna geçmeden önce ilk önce megawipe yap
ve sadece megawipe yap diğer wipeleri yapma Hocam ben dün yaptım oldu ama ondan sonra kilit ekranı resmi alamıyorum bir türlü
Bi dener misin kilit ekranı resmi alabiliyor musun?

Mrblr arkadaslar bnde bu romu yükledim gayet guzel stabil ama bir sorunu var bnm telefonda mesaj atarken birine bnde bi tane gözüküyor karsi tarafa 3 4 bazende 5 ayni msj gidiyor romu silip yeninden kurdum ayni sorun yine devam ediyo ara ara yapiyo ve karşı taraf da bundan rahatsiz oluyo bnde mesaji hep kullanan biriyim bu romda cok hoşuma gidiyo ozellikle sarj cok guzel ne yapabilirim acaba duzeltmek icin simdiden thankss :-))

kilit ekrani resmini bende alamıyorum malesef

Tepkiler: zazadayı1601 ve Aziz04
    Konu Sahibi
Linki var mı sitenin ?

Tepkiler: zazadayı1601

Nevarres

Üye
Hocam şuan orjinal romunu yükleyeceğim başka çare kalmadı. Herşey için yinede teşekkürler.

AZIZ HOCAM
1.batarya performansi icin stabil mi yoksa en son cikan beta kernel mu kursam daha iyi olur
2. Cpu alt sinir ust sinir degisiklik yapacak miyiz ? Calisma modu (ondemat)mi ?
3. Philz kuruluma geciyorum az ilerloyor hep ayni yerde kaliyor twrp yapsam sikinti olur mu