Aziz04
Üye
Valla kardeşim dükkana bakacak adam yok bir kaç gün sonra benim kuzen gelecekV7deki arama gelince geç açılma sorun v8 de yok ayrıca temiz kurulum yaparsanız ayarlar durduruldu hatası gelmez
Ne demek
Bidahaki haftasonu kesin burdamısın ısmarlarım yani
V7deki arama gelince geç açılma sorun v8 de yok ayrıca temiz kurulum yaparsanız ayarlar durduruldu hatası gelmez
Ne demek
hocam tüm wipe ları yapıyorum philcle yeni rom kurulumu diyorum kuruyorum.kurulum bittikten sonra wi fi yi tanıttıktan sonra ayarlar durduruldu deyip duruyor. Daha temiz nasıl rom kurabilirim ki ? Birde v7 de task maneger bi türlü çalışmıyor menü tuşunu en son uygulamalarla değiştiremiyorumV7deki arama gelince geç açılma sorun v8 de yok ayrıca temiz kurulum yaparsanız ayarlar durduruldu hatası gelmez
Ne demek
hocam kilit ekraninda hava durumu icin patch indirdim yükledim ama bir türlü gosteremedim. ayarlarindan ilave bilgi hava olarak seçtim ama kilit ekranina hava durumu gelmedi ne yapabiliriz acaba bir fikrin varmi?
Hala beta 2'yi indirenler varKilit ekranı hava durumu widget yama dosyası eklenmiş
İlgilenenlere duyurulur
Henüz kurmadım ama şimdi kurup bi bakayım sanırsam ekranı kilitlede ayarlanması gerekiyorhocam kilit ekraninda hava durumu icin patch indirdim yükledim ama bir türlü gosteremedim. ayarlarindan ilave bilgi hava olarak seçtim ama kilit ekranina hava durumu gelmedi ne yapabiliriz acaba bir fikrin varmi?
ben o kadar ugrastim hala olmadı neyse bence cok lazim birsey degil oksa güzel olurdu ama olmadiHenüz kurmadım ama şimdi kurup bi bakayım sanırsam ekranı kilitlede ayarlanması gerekiyor
Edit:Ben yaptım oldu
Oldu ancak şimdide kilit ekranı resmi alamıyorum
Birde derece hep (0)
Edit: Telefonu kapatıp açınca decere düzeldi
Ama hala ekran resmi alamıyorum fikri olan var mı?
Ayrıca çok güzel oldu
Nasıl bir hataRehber sorununa çözüm yok galiba. Ya bizim telefonlar bozuk yada versiyon farkı falan var. Kırk takla attım ama yemedi
Hocam benim gönderime bir bakar mısınız? 1-2 ileti yukarıda olacak.Nasıl bir hata
Bende v7 kullanırken 1 kere rehber açılmamıştı restart yapınca düzelmişti
Rom hatalı inmiş olabilir ben kaç kere rom kurdum hiç birinde böyle hata almadımHocam benim gönderime bir bakar mısınız? 1-2 ileti yukarıda olacak.
2 kere megadan indirdim nasıl hatalı iniyor anlamadım açıkçası. Bir de phliz recovery backup'ı tek seferliğine mi alıyor? Eğer böyleyse twrp ye geçeceğim tekrar...Rom hatalı inmiş olabilir ben kaç kere rom kurdum hiç birinde böyle hata almadım
Sıfır, pırıl pırıl kurulum yaptım ama rehber e yada arama ekranına girmiyor. Gelen arama olursa cevaplayabiliyorum kişi ismi ve resmi de çıkıyor V7 nin rehber ve kişi apk lerini de attim ama olmadı bir türlü.Nasıl bir hata
Bende v7 kullanırken 1 kere rehber açılmamıştı restart yapınca düzelmişti
Yedeği silmediğiniz sürece kalır2 kere megadan indirdim nasıl hatalı iniyor anlamadım açıkçası. Bir de phliz recovery backup'ı tek seferliğine mi alıyor? Eğer böyleyse twrp ye geçeceğim tekrar...
Google playden rehber uygulaması indirip dene istersenSıfır, pırıl pırıl kurulum yaptım ama rehber e yada arama ekranına girmiyor. Gelen arama olursa cevaplayabiliyorum kişi ismi ve resmi de çıkıyor V7 nin rehber ve kişi apk lerini de attim ama olmadı bir türlü.
Hocam ilginçtir S5 arama ve rehber ekranlarını beğeniyorum o yüzden gecikmelide olsa v7 ile devam. Ayni hatayı alan biri cozer belki. S5 mini arama ekranını falan da flashladim ama çare olmadı, sorun sistemde gözüküyor.Yedeği silmediğiniz sürece kalır
Google playden rehber uygulaması indirip dene istersen
işe yarayabilir
çözümü var ama arap saçı gibiHocam ilginçtir S5 arama ve rehber ekranlarını beğeniyorum o yüzden gecikmelide olsa v7 ile devam. Ayni hatayı alan biri cozer belki. S5 mini arama ekranını falan da flashladim ama çare olmadı, sorun sistemde gözüküyor.
Yedeği silmediğiniz sürece kalır
Google playden rehber uygulaması indirip dene istersen
işe yarayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?