Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

Aziz04

Üye
V7deki arama gelince geç açılma sorun v8 de yok ayrıca temiz kurulum yaparsanız ayarlar durduruldu hatası gelmez
Ne demek
Bidahaki haftasonu kesin burdamısın ısmarlarım yani
Valla kardeşim dükkana bakacak adam yok bir kaç gün sonra benim kuzen gelecek
onu dükkana koyar koymaz uçarak geleceğim ist'ye

Tepkiler: burak1553

helppo

Üye
V7deki arama gelince geç açılma sorun v8 de yok ayrıca temiz kurulum yaparsanız ayarlar durduruldu hatası gelmez
Ne demek

Son düzenleme:
Tepkiler: morki05

mcnpl4

Üye
yorumlara bakamadim nevarres halledebildi mi sorunu. hallolmadiysa yardimci olmaya calisayim. olay basit no os denen yerde asagidaki kilidi kaydirman gerekiyor. sonra yeniden mi baslatiyor recovery'yi hatirlamiyorum da philz touch konusu var xda'da ordan son versiyin zip olani indir hafiza kartina at rom yukler gibi wipe yapmadan yukle. recovery modunu yeniden baslat. philz recovery aciliyor wipe data wipe cache sonra rom kurulumu. kurulum bitince wipe cache ve wipe dalvic cache hepsi bu kadar. karisik gelebilir suan anca bu kadar sade anlatabildim

Aziz04

Üye

Hala beta 2'yi indirenler var Kilit ekranı hava durumu widget yama dosyası eklenmiş
İlgilenenlere duyurulur

Tepkiler: cahilmuallim ve burak1553

tdd46

Üye
Ne demek
hocam tüm wipe ları yapıyorum philcle yeni rom kurulumu diyorum kuruyorum.kurulum bittikten sonra wi fi yi tanıttıktan sonra ayarlar durduruldu deyip duruyor. Daha temiz nasıl rom kurabilirim ki ? Birde v7 de task maneger bi türlü çalışmıyor menü tuşunu en son uygulamalarla değiştiremiyorum

Hala beta 2'yi indirenler var Kilit ekranı hava durumu widget yama dosyası eklenmiş
İlgilenenlere duyurulur
hocam kilit ekraninda hava durumu icin patch indirdim yükledim ama bir türlü gosteremedim. ayarlarindan ilave bilgi hava olarak seçtim ama kilit ekranina hava durumu gelmedi ne yapabiliriz acaba bir fikrin varmi?

Tepkiler: Aziz04

Aziz04

Üye
hocam kilit ekraninda hava durumu icin patch indirdim yükledim ama bir türlü gosteremedim. ayarlarindan ilave bilgi hava olarak seçtim ama kilit ekranina hava durumu gelmedi ne yapabiliriz acaba bir fikrin varmi?
Henüz kurmadım ama şimdi kurup bi bakayım sanırsam ekranı kilitlede ayarlanması gerekiyor

Edit:Ben yaptım oldu
Oldu ancak şimdide kilit ekranı resmi alamıyorum
Birde derece hep (0)
Edit: Telefonu kapatıp açınca decere düzeldi
Ama hala ekran resmi alamıyorum fikri olan var mı?
Ayrıca çok güzel oldu

Son düzenleme:
ben o kadar ugrastim hala olmadı neyse bence cok lazim birsey degil oksa güzel olurdu ama olmadi

Nevarres

Üye
Dün phliz recovery kurdum telefona wipe data/factory reset menüsünü seçtim tabi önce backup aldım. Yes diyip işlemi onayladım 1-2 dk sonra telefonu resledi ve tekrar phliz recoverye geldi demek ki yapmış diyerek romu kurayım dedim ama yine aynı durumlar karşılaştım.

Şöyle bir durum var aroma menüsünde wipe önerisini seçili yaptığımda all your apps and data will be lost yazıyor ve yüzde kırkta takılı kalıyor 2-3 dk sonrada rest atıyor ve s3 yazısında takılı kalıyor.

Her neyse yedeğe geri döndüm ve tekrar denedim. Bu sefer wipe işlemi önerisini seçmedim üsttekini seçtim. Geri kalanlarıda isteğime göre seçince direk yüklemeye başladı yüzde 41-50-65 vs sonunda bitti açılış animasyonu geldi pin yerine gelince tekrar res atıyor ve bu sefer de samsung yazan yerde takılı kalıyor. En iyisi ben bu romu yüklemekten vazgeçtim tekrar restoreye geldim ama aldığım yedek maalesef uçmuş gitmiş nedense anlamadım yani.

Artık herşeyi eskisi gibi kuracağım sanırım.

Tepkiler: morki05

seronet

Üye
Rehber sorununa çözüm yok galiba. Ya bizim telefonlar bozuk yada versiyon farkı falan var. Kırk takla attım ama yemedi

Konu Sahibi
Rehber sorununa çözüm yok galiba. Ya bizim telefonlar bozuk yada versiyon farkı falan var. Kırk takla attım ama yemedi
Nasıl bir hata
Bende v7 kullanırken 1 kere rehber açılmamıştı restart yapınca düzelmişti

Nevarres

Üye
Rom hatalı inmiş olabilir ben kaç kere rom kurdum hiç birinde böyle hata almadım
2 kere megadan indirdim nasıl hatalı iniyor anlamadım açıkçası. Bir de phliz recovery backup'ı tek seferliğine mi alıyor? Eğer böyleyse twrp ye geçeceğim tekrar...

seronet

Üye
Nasıl bir hata
Bende v7 kullanırken 1 kere rehber açılmamıştı restart yapınca düzelmişti
Sıfır, pırıl pırıl kurulum yaptım ama rehber e yada arama ekranına girmiyor. Gelen arama olursa cevaplayabiliyorum kişi ismi ve resmi de çıkıyor V7 nin rehber ve kişi apk lerini de attim ama olmadı bir türlü.

Konu Sahibi
2 kere megadan indirdim nasıl hatalı iniyor anlamadım açıkçası. Bir de phliz recovery backup'ı tek seferliğine mi alıyor? Eğer böyleyse twrp ye geçeceğim tekrar...
Yedeği silmediğiniz sürece kalır Google playden rehber uygulaması indirip dene istersen
işe yarayabilir

seronet

Üye
Yedeği silmediğiniz sürece kalır
Google playden rehber uygulaması indirip dene istersen
işe yarayabilir
Hocam ilginçtir S5 arama ve rehber ekranlarını beğeniyorum o yüzden gecikmelide olsa v7 ile devam. Ayni hatayı alan biri cozer belki. S5 mini arama ekranını falan da flashladim ama çare olmadı, sorun sistemde gözüküyor.

Edit: Xda konusuna tekrar baktım yine birisi rehber şikayeti yapmış, hayret ettim blekota cevap vermiş Logcat oluşturup gönderilmesini istemiş, devam etmezse yarın oluşturup gönderirim.

Son düzenleme:

Aziz04

Üye
çözümü var ama arap saçı gibi
bende hiç hata olmuyor ama o karışık çözümdense hatayı tercih ederim
ya da mevcut romun sistem içindeki rehberi silip beta 6 romun rehberini atacaksın

Nevarres

Üye
Yedeği silmediğiniz sürece kalır
Google playden rehber uygulaması indirip dene istersen
işe yarayabilir

Silmedim backup'ı anlamadım gitti açıkçası bir rom yükleyelim dedik burnumuzdan geldi vallahi.

Aziz04

Üye
Boeffla ayarlarından sonraki ram kullanımı

Gördüğünüz gibi bütün uygulamalar yüklü (43) Uygulama