Deneyecegim bakalım.Ya bende yüklemeye başlayınca all your apps And data will be lost yazıyor ve yüzde 40 da takili izliyor daha sonra rest atıyor nedense.
Adımlarını anlatmasına anlatayımda
Bu romun md5 değerlerini paylaşmamış yapımcı
Ya da ben mi göremedim Bunu sana kontrol et dememdeki amaç belki dosya bozuk inmiştirBirde cihazın root'lu olduğuna emin misin belki kök dizini yoktur
Sen olmadı tekrar cihazı root et
Adımlarını anlatmasına anlatayımda
Bu romun md5 değerlerini paylaşmamış yapımcı
Ya da ben mi göremedim Bunu sana kontrol et dememdeki amaç belki dosya bozuk inmiştir
bir yerde mutlaka yanlış birşey olmuştur ya da siz yapıyorsunuz
neyse birde clockworkmod cwm ile deneyin ben denemedim ama belki olur
twrp ile sorunsuz birşekilde kurulum yaptım
önemli not: Philz hata verir denemeyin bile
bir yerde mutlaka yanlış birşey olmuştur ya da siz yapıyorsunuz
neyse birde clockworkmod cwm ile deneyin ben denemedim ama belki olur
twrp ile sorunsuz birşekilde kurulum yaptım
önemli not: Philz hata verir denemeyin bile
Burada nasıl kurulduğu hakkında bilgiler varHocam valla yeminliyim dijiturk'e ait birşey kullanmayacağım diye
uzun hikeye @helppo kardeşim sen uygulamayı indirip bakabilir misin çalışıyor mu?
Ona göre arkadaşa bilgi verirsin
Burada nasıl kurulduğu hakkında bilgiler varHocam valla yeminliyim dijiturk'e ait birşey kullanmayacağım diye
uzun hikeye @helppo kardeşim sen uygulamayı indirip bakabilir misin çalışıyor mu?
Hocam cwm modunda açamadım ama tekrar twrp ile denedim ve bu sefer fotolarini aldım belki bilirsiniz sorunun ne olduğunu. Buyurun fotolar.
Hocam 1. 2. Ve 4. Resim bacup ile ilgili. 3. Resim rom yüklenmeden res attıktan sonra restart system deyince no os installed uyarısında tekrar başlat diyince çıkan sorun. Son resimde aroma installer yüzde 40 da takılı kalmış hali.