Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
Boeffla kernel 6.1 beta6 cikmis arkadaslar [emoji106]

Tepkiler: Aziz04

promage

Üye
v8 kuran arkadaşlar romda rehbere girerken hata falan veriyormu xda da böyle bir hatadan bahsedilmiş

Konu Sahibi
v8 kuran arkadaşlar romda rehbere girerken hata falan veriyormu xda da böyle bir hatadan bahsedilmiş
Genel kullanımda sorun olursa yazıyorum v8de henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım

Aziz04

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arka planda çalışan uygulamaları kapatmak için menü tuşunu basılı tutarak ulaşabiliyoruz
Ve ne yazık ki menü tuşu bir zaman sonra işlemliğini kaybetmeye başlıyor
Hatta tamamen bozulabilir.!!
Bu dertten kurtarıyorum sizleri

Ben farklı bir yöntem ile yaptım bunu xposed kullanmadan
Daha önce indirdiğim romdan bu özelliği alıp bu roma entegre ettim. Alpha rom
Siz xposed ile yapın

Tepkiler: morki05, helppo ve burak1553
Azizim başka yolu da var.Swipe home button marketten indir kur.Ardından screen off and lock marketten kur.Swipe home button çalıştır oradan binding,swipe up right, custom app, screen off göster işlem tamam.(screen off and lock bir kez çalıştırdıktan sonra)

Son düzenleme:
Floating toucher kullanin arkadaslar,hic bir tusu kullanmaya gerek kalmiyor,ana menu kilit ve ses tuslarini hic kullanmadan isimi goruyorum,vazgecilmezim

Aziz04

Üye
Arkadaşlar siz yazı tipi değiştirebiliyor musunuz?

Arkadaşlar siz yazı tipi değiştirebiliyor musunuz?
Serdarın anlatımından sonra oluyor v7 den ayarları alıp v8 e ekleyince oldu.Normal v8 de yazı tipi değişmiyor.
Şöyle:blekota v7 zip icinden blekota rom/settings/s5 settings/system/priv-app yolunu izleyerek secsettings.apk dosyasini çıkartıp telefonda root explorer ile system/priv-app icindeki secsettings.apk dosyasini silip 7den cikarmis olduğunuz secsettings.apk dosyasini buraya kopyalayip uzerine uzun basip permissionslari rw-r-r yapip telefonu yeniden başlatıyoruz.
Bir de kolay moda alınca yazı tipi değişiyor.Sonra normale geçiş.

Aziz04

Üye
Yok bunları biliyordum kardeşim çok sağol.
Ben bu genel bir sorun mu diye sormak istedim kimse bu kunuda şikayetçi değil nedense
galiba herkes memnun

Furbey40

Üye
V8 roma boeffla kernel kurdunuz mu?

v8 yükledim ama şarja takılıyken şarjı azalıyor. yardım edebilir misiniz?

miki2334

Üye
Merhaba ben bu romu yuklemek isyiyorum ama bende ki rom4.3 bunun uzerine mi bu 4.4.2 v8 yukluyecem sonra wipe/data resetliyecem

seronet

Üye
Xda da o problemi yazan bendim, benim telefonda sorun var sanırım böyle bir hata verdi. Arkadaşıma yükledim sorun yok, genel değil bana has bir sorun

mtrhsts

Üye
Rehber bende de çalışmadı sildim romu bu ne ya.

hocam tamam stock kernel yükledim oldu sağol kusura bakma netimde problem vardı giremedim

Yok bunları biliyordum kardeşim çok sağol.
Ben bu genel bir sorun mu diye sormak istedim kimse bu kunuda şikayetçi değil nedense
galiba herkes memnun
demekki herkes yazi tipini değiştirmiyor hocam. ben rosemary kullanırım baska yazi tipini kullanamıyorum alistim yillardir rosemary e

Aziz04

Üye
s5 mini alfa v5.0 4.4.4 çıkmış
@1553

Tepkiler: burak1553