Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
1553 hocam neler deşişti v7 ye göre şuan note 2 den potlanmış kitkat romundayım telefon kafayı yedi :S

bytllh

Üye
arkadaşlar bşy soracam
ANDREAMALACHI-S5-5.1 bu romu ve ya mutaman v5 romunu kuran var mı ?
o romlar hakkında bilgisi olan var mı ya da?

kardeşş art sadece 4.4.4 yazılımında olur ve özelliği ise uygulamadaki kodlara ihtiyacı olmadan uygulamayı açmasıdır yani yazılımındaki belli kodlar sayesinde uygulamalar daha hızlı açılır
Kitkatlarin hepsinde art vardir,yani 4.4.2 de nexuslarda var,acaba samsung kilitledimi yada izinmi vermiyor romlarinda ,gelistirici seceneklerinde cikmasi lazim normalde,

Konu Sahibi
1553 hocam neler deşişti v7 ye göre şuan note 2 den potlanmış kitkat romundayım telefon kafayı yedi :S
V7 ye göre bildirim çubuğu değişmiş pek fark yok wifi sorunu vardı düzeldi indirmek isteyenler indirsin
Note4 duvar kağıtları :
kimsenin umrunda değiliz
Hemen cevap veremem görünce cevap veriyorum bilmediğim şeylere cevap vermiyorum

V7 ye göre bildirim çubuğu değişmiş pek fark yok wifi sorunu vardı düzeldi indirmek isteyenler indirsin
Note4 duvar kağıtları :
maşallah kaç note 4 duvar kağıdı var bunda 62 mbromu deniyorumilk kurulumda fazlamı geç açılıyor ?

Aziz04

Üye
aziz hocam irtibata gecsende şu yazı tipi olayınıda çözse ufak bir patch ile + birde wifi kopma sorunu bende hic ingilizce yok malesef [emoji1]
Tmm kardeşim iletirim ama böyle giderse bu romun her tarafı yama olacak

romun eksikleri falan var mı varsa neler