Çok komik ya. Alaycı yorumlar yapmadan önce az bi araştırma yapmanı tavsiye ederim..! Sensörleri farklı.
Sen başını hareket ettirerek sayfayı yukarı aşağı kaydırabiliyorsun.
Peki neden akıllı duraklatma yapamıyorsun???
o mesajda alaycı yorum neresinde, çok merak ettim
akıllı sayfa takibiyle el sensörü aynı mantıkla çalışmıyor mu diye sordum.
Neresinden anladın o yazdıklarımı, anlamadım!
Valla ben iki gündür agni kernel ile iligi yorumları okuyorum ve en sonunda kararımı verdim geçmek için. Agni kernel'deScreen Mirroring sorunsuz. Bu bile geçmem için yeterli bir sebepti
Ayrıca ilk izlenimler harika vallahi abartmıyorum cihaz resmen akıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kernel Temizleyici Not: Bu sadece s3 cihazlar içindir ve kernel temizleyiciyi flashladığınız zaman
Cihaz açılmaz! Yeni kernel flashlamanız gerekiyor
Arada eski kernel kalıntılarını temizleyin. Şiddetle tavsiye ediyorum
Valla ben iki gündür agni kernel ile iligi yorumları okuyorum ve en sonunda kararımı verdim geçmek için. Agni kernel'deScreen Mirroring sorunsuz. Bu bile geçmem için yeterli bir sebepti
Ayrıca ilk izlenimler harika vallahi abartmıyorum cihaz resmen akıyor
Sen agni deneyimini. bende arter97 kernel deneyimimi paylasayim o zaman arkadaslar icin faydali olmus oluruz.cleaning script nasil yapiyosun onu soylemedin.markette varmi
Sen agni deneyimini. bende arter97 kernel deneyimimi paylasayim o zaman arkadaslar icin faydali olmus oluruz.cleaning script nasil yapiyosun onu soylemedin.markette varmi