bytllh
Üye
Gördüm de böylesini görmemiştim bizim hanımı ikna edemedim[emoji6] kimle yazışıyorsun diye [emoji20]
1553 kusura bakma kardeşim bakamadım hiç konuya. ben hala tereddütteyim telefona rom filan yapmakta. çünkü bişeyi yanlış yaparım telefon açılmaz birdaha filan
Rom tek kelimeyle muhteşem kullandıkça oturuyor daha stabil oluyor,
Fakat nedense rom kurulumundan sonra wipe yaptığımda açılışta kamera hatası veriyor
Bu sorun 3 ayrı cihazdada oldu
Şimdi diyeceksiniz ki rom kurduktan sonra neden wipe yapıyorsun
Cihazın bir tanesine virüs bulaştı cihaz sahibi wipe yapmamı istedi diğerleride kasıyordu ayrıca ilerde wipe yapamayacak mıyız?
Çaresi ise yeniden rom kurmak. Stock kernel yükleyincede samsung logosunda kalıyor, açılmıyor cihaz
Benzer sorun yaşayan var mı acaba?
Hafıza Kartı varsa resimleri oraya atabilirsin
whatsapptaki konuşmalarını yedekleyebilirsin nasılmı ?2 GB var evet telefonda ek olarak. Tamam hemen şimdi önemli olan şeyleri hafıza kartına atıyorum. Mesela whatsapptaki konuşmalar silinecek mi? Rom yaptıktan sonra tüm uygulamalar silinecek bide galiba?
whatsapptaki konuşmalarını yedekleyebilirsin nasılmı ?
Whatsapp-Ayarlar-Sohbet Ayarları - Konuşmaları yedekle daha sonra telefon kendi hafızasındaki whatsapp klasörünü kopyalarsan yani yedeklersen konuşmaların silinmez
Anlatamadım sanırım romu kurmada sıkıntı yokDostum son kez söylüyorum ilk önce rom'u normal şekilde kuruyorsunuz kurulum işlemi bitince kernel yüklemeden direkt olarak kameraya girin açılması gerekiyor daha sonra kernel kurun istediğiniz kerneli
Selam arkadaşım rom kurmayı burdan tek tek sorma biraz formu araştırsan daha iyi olur bu konular hep anlatıldı çok zor değil fakat biraz riskli.Tamam onuda yapıyorum hemen.Şimdi telefonda önemli olan hiçbir şey kalmadı. SMS Mesajları dışında.. Şimdi ne yapmam gerekiyor ?
Selam arkadaşım rom kurmayı burdan tek tek sorma biraz formu araştırsan daha iyi olur bu konular hep anlatıldı çok zor değil fakat biraz riskli.
Konuda ayrıntılı şekilde anlattım Hiç bilmeyenler bile okuyarak yababilirTelefonla ilk defa böyle bir şeyler yaptığım için canlı yardım almak istedim.
Tamam haklısın ama burda adım adım anlatırsak konu dağılır. Bu yüzden burda paylaşım var. İlk konu anlatımını ince sora biraz araştır.
Konuda ayrıntılı şekilde anlattım Hiç bilmeyenler bile okuyarak yababilir
Blekota dosyasını açmadan atın telefona.@1553 kardeşim torrentten indirdim Blekota_S5_Lite_I9300_V7.0_Aroma.zip dosyasını ama rar içerisinde 4 tane dosya var. Rar olarak mı atıyım telefona? Yoksa rardan çıkartıp hepsini atıyım mı telefona?
@morki05 ÖNCE BU DOSYAYI TELEFONA YÜKLEYİN:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SONRA TELEFONU RECOVERY MODA ALIN.(TELEFON KAPALIKYEN SES AÇMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN)
bu işlemden sonra telefonda 6 tane altalta yazı geldi.
reboot system now
apply update from ADB
apply update from external storage
wipe data/factory reset
wipe cache partition
apply update from cache
@blackcat67Şimdi de telefon format atti. O 6 seçenekli ekranda komut yok hatası aldim kurmaya çalışırken. Yarın baktığınızda bi yardımcı olun lütfen
Bende mi sorun var anlamadım. Recovery modda usb yi algılamıyor ki.Blekota dosyasını açmadan atın telefona.
Philz touchu 2. Yöntemi kullanarak yükleyin
Önce telefonu sıfırlayın
sonra recovery modda install zip yazısı gelecek burdan romu ve kerneli yüklersiniz
Bende mi sorun var anlamadım. Recovery modda usb yi algılamıyor ki.
telefon açıkken
Odin ile dediklerini yaptıktan sonra;
<ID:0/003> Added!!
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?