uzman47 Üye CccGaming' Alıntı: sağol arkadaşım forumda yeniyim o yüzden ne yapacağımı bilmiyordum bu arada s5 v11 mi note 4 v11 bmi Genişletmek için tıkla ... S5 v11
CccGaming' Alıntı: sağol arkadaşım forumda yeniyim o yüzden ne yapacağımı bilmiyordum bu arada s5 v11 mi note 4 v11 bmi Genişletmek için tıkla ... S5 v11
funny_halil Üye uzman47' Alıntı: Aziz04 note4 konusuna bakarmisin Genişletmek için tıkla ... Tamam hocam sağol
stuxnet Üye nediyelimyani' Alıntı: @aziz ustaaa romun linki nerdee telden giriyorum imza falan gözükmüyor senin Genişletmek için tıkla ... Al bakalım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nediyelimyani' Alıntı: @aziz ustaaa romun linki nerdee telden giriyorum imza falan gözükmüyor senin Genişletmek için tıkla ... Al bakalım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilhanulgen Üye rom gayet iyi çalışıyor fakat wi fi şifreyi giriyorum kaydediliyor diyor fakat bağlantı yapılmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
rom gayet iyi çalışıyor fakat wi fi şifreyi giriyorum kaydediliyor diyor fakat bağlantı yapılmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
gfbli_erdi Üye Woleee' Alıntı: Edit V11 de antutu skorum 26700 civarında süper olmuş rom Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir ayar yaptın mı
Woleee' Alıntı: Edit V11 de antutu skorum 26700 civarında süper olmuş rom Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir ayar yaptın mı
deadwarder Üye v11 performansı + sı - si neler kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi özellikle rehber den atma gibi proplemler varmı
v11 performansı + sı - si neler kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi özellikle rehber den atma gibi proplemler varmı
alibarisinan Üye Arkadaşlar telefon kapalıyken şarza takınca telefon kendiliğinden açılıyormu v11de ?
onurcngzhn34 Üye rehberden atma problemi falan yok.ram optimizesi süper olmuş. Kayginiz olmasin yükleyin direk
uzman47 Üye onurcngzhn34' Alıntı: rehberden atma problemi falan yok.ram optimizesi süper olmuş. Kayginiz olmasin yükleyin direk Genişletmek için tıkla ... Benim ram reboot yaptiktan 3-4 saat sonra 650 700 seviyelerine cikiyor boeffla 6.4 zram acik hicbir ayarina dokunmadim .tavsiyen ne olur
onurcngzhn34' Alıntı: rehberden atma problemi falan yok.ram optimizesi süper olmuş. Kayginiz olmasin yükleyin direk Genişletmek için tıkla ... Benim ram reboot yaptiktan 3-4 saat sonra 650 700 seviyelerine cikiyor boeffla 6.4 zram acik hicbir ayarina dokunmadim .tavsiyen ne olur
uzman47 Üye onurcngzhn34' Alıntı: rehberden atma problemi falan yok.ram optimizesi süper olmuş. Kayginiz olmasin yükleyin direk Genişletmek için tıkla ... Benim ram reboot yaptiktan 3-4 saat sonra 650 700 seviyelerine cikiyor boeffla 6.4 zram acik hicbir ayarina dokunmadim .tavsiyen ne olur
onurcngzhn34' Alıntı: rehberden atma problemi falan yok.ram optimizesi süper olmuş. Kayginiz olmasin yükleyin direk Genişletmek için tıkla ... Benim ram reboot yaptiktan 3-4 saat sonra 650 700 seviyelerine cikiyor boeffla 6.4 zram acik hicbir ayarina dokunmadim .tavsiyen ne olur
onurcngzhn34 Üye ben boeffla 6.3 teyim hala guncellemedim 6.4 e ram 286ya kadar düşürdüm normalde 450-600 arasi geziniyor her gece 1 kez reset at
ben boeffla 6.3 teyim hala guncellemedim 6.4 e ram 286ya kadar düşürdüm normalde 450-600 arasi geziniyor her gece 1 kez reset at