performans istiyorsan governordan zzmoove performance seç gpu profili olarak en sondaki 700lüyü seçip overvolt +50mv seçebilirsin cpu maximal frekansını 1600 minimali 400 yap bu şekilde daha iyi oyun performansı alırsın ama şarjın çabuk biter haberin olsun
Şarj için ise governoru zzmoove profilide zzmoove battery seç cpu max frek 1200 mhz min frek 200 mhz yap gpu ile oynama none profilinde kalsın bu kadar...
aziz hocam senin romda yani s5 lite v2 de alarm kuracaktim saat durduruldu hatasi verdi. acmadi bir türlü bende qs nin clockpackage.apk sini gömdüm düzeldi
aziz hocam senin romda yani s5 lite v2 de alarm kuracaktim saat durduruldu hatasi verdi. acmadi bir türlü bende qs nin clockpackage.apk sini gömdüm düzeldi
Kardeşim İnan ben test aşamasında uygulamalardan çok sistem dosyalarıyla ilgilendiğim için bunları pek görme şansım olmadı yani test ederken bir kez bile saati açmış değilim şansa o da hatalı olmuş.
Bir iki hata daha var işte arkadaşlar sağolsun gördükçe söylüyor. Ama senin gibi bilgili arkadaşların sorunları kendi çözümleriyle gidermeleri beni bir hayli sevindiriyor
v3'te bu hatalar olmayacaktır
Kardeşim İnan ben test aşamasında uygulamalardan çok sistem dosyalarıyla ilgilendiğim için bunları pek görme şansım olmadı yani test ederken bir kez bile saati açmış değilim şansa o da hatalı olmuş.
Bir iki hata daha var işte arkadaşlar sağolsun gördükçe söylüyor. Ama senin gibi bilgili arkadaşların sorunları kendi çözümleriyle gidermeleri beni bir hayli sevindiriyor
v3'te bu hatalar olmayacaktır
arkadaslar ben note 4 rom kullaniyorumda Acayip bir sarj sıkıntım var. S5 v11 i kullanan arkadaslar Donma kasma varmi ram kaclarda pil nasil bi goruslerinizi paylasirmisiniz
aziz hocam senin romda yani s5 lite v2 de alarm kuracaktim saat durduruldu hatasi verdi. acmadi bir türlü bende qs nin clockpackage.apk sini gömdüm düzeldi[/QUOT
serdar kardeş banada o dosyayı yollarmısın aynı sorun bendede var da nasıl yapıcam