hocam tekrar rom için teşekkür ederim.. S3 ümü aldığımdan beri belkide 150-200 kadar rom denedim... bu rom onların en iyisi çıktı. Özellikle de ultra tasarruf modu bi harika... emeğin için teşekkürler... bunun v10' unu bekliyorum..
hocam tekrar rom için teşekkür ederim.. S3 ümü aldığımdan beri belkide 150-200 kadar rom denedim... bu rom onların en iyisi çıktı. Özellikle de ultra tasarruf modu bi harika... emeğin için teşekkürler... bunun v10' unu bekliyorum..
Boyle sat daha iyi ya diycem sanane diyceksin,geriye donus odin ile veya kiese baglayinca oluyor galiba,tam bilmiyom,cunku geriye hic donmedim,geriyi unutmak istiyorum hatta
öncelikle herkese iyi forumlar dilerim bende bi çok rom denedim ama gözüm hep bu romda fakat bi sorunum var tarayıcıdan facebook a girdiğim zaman videolar açılacak gibi oluyor açılmıyor .. yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim olmazsada böyle kullanacağım
öncelikle herkese iyi forumlar dilerim bende bi çok rom denedim ama gözüm hep bu romda [emoji106] fakat bi sorunum var tarayıcıdan facebook a girdiğim zaman videolar açılacak gibi oluyor açılmıyor .. yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim olmazsada böyle kullanacağım
Bende cok denedim,hatta 3 4 tarayici birden kurdum olmadi,sonra tekrar facebook un o lanet uygulamasini yuklemek zorunda kaldim,galiba facebook kendi uygulamasina mecbur kilmak icin bir sifreleme falan yapmis,baska romlarda denemek lazimki bu romla alakali olup olmadigini anlayalim
Bende cok denedim,hatta 3 4 tarayici birden kurdum olmadi,sonra tekrar facebook un o lanet uygulamasini yuklemek zorunda kaldim,galiba facebook kendi uygulamasina mecbur kilmak icin bir sifreleme falan yapmis,baska romlarda denemek lazimki bu romla alakali olup olmadigini anlayalim
s5 mini alpha romunu kullandım oynatıyordu fakat görüntülü konuşmada sıkıntı vardı ses falan gitmiyordu ama blekota sorunsuz tek sorun bu video sorunu işte
Boyle sat daha iyi ya diycem sanane diyceksin,geriye donus odin ile veya kiese baglayinca oluyor galiba,tam bilmiyom,cunku geriye hic donmedim,geriyi unutmak istiyorum hatta
*Durduk yere şebeke gidiyor. Yanımda da ayı operatörü kullanan arkadaşın full çekiyor.
*Durduk yere ekran gidip geliyor.
*Telefon ekranı kapalıyken açtığımda 3 saniye sonradan açılıyor.
*Arada kasıyor.
*Durduk yere şebeke gidiyor. Yanımda da ayı operatörü kullanan arkadaşın fu ll çekiyor.
*Durduk yere ekran gidip geliyor.
*Telefon ekranı kapalıyken açtığımda 3 saniye sonradan açılıyor.
*Arada kasıyor.
Telefonu bu şekilde satamam zaten. Kimse rootlu ve romlu telefon almak istemez bence. Ben sıfırlayayım da alacak olan kişi ne yaparsa yapsın. S3 ü 300 TL ye satabilir miyim sence?
Telefonu bu şekilde satamam zaten. Kimse rootlu ve romlu telefon almak istemez bence. Ben sıfırlayayım da alacak olan kişi ne yaparsa yapsın. S3 ü 300 TL ye satabilir miyim sence?
300 e satacagima tuvaletin d3ligine atar sifonu cekerim daha iyi,orjinal romu bul ve indir,odin ile flashla,o kadar,bir yerde kiese bilgisauardan baglayinca da kuruldugunu okumustum