Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

Aziz04

Üye
Farklı email programlarini bende biliyorum.Ancak blekota gibi bir rom ustadina saygı duyuyorum.İnsanlar çıtanın üstünde iş yapanlara saygı duyar.Neyse s 5 mini alpha 6 vay canina dedirtti.[emoji2]
Elinden geliyorsa benim yaptığım çalışmanın çeyreğini yap. Blekota bu işi para için yapıyor ben zevkine yapıyorum aradaki fark bu.
Senin gibi hiçbir işten anlamayan kişilerde ancak çamur atar işleri bu...

Ayrıca çıta bilginde yok anlaşılan
Xda forumuna gidip az araştırma yap
Blekota gibi bir üstadın o çıtaları kimden aldığını ve ne aşamada aldığını öğren. Çalışmalarına saygı duyulması gereken biri varsa o da
qaraqumus' tur...

Son düzenleme:
Tepkiler: helppo, burak1553, cahilmuallim ve 3 diğerleri

Mr.Tiger

Üye
Hazy rom 3.2 yi deneyın beyler on numara ben konu açtım ama daha denetlemede. ram çok boş kalıyor şarzda gayet iyi

Tepkiler: morki05
    Konu Sahibi
İnteeneti sınırsız olan bir arkadaş megaya s5 mini alpha v6.0 romu upload edip link atabilir mi

Mr.Tiger

Üye
İnteeneti sınırsız olan bir arkadaş megaya s5 mini alpha v6.0 romu upload edip link atabilir mi
başka sitede buldum buyur
UPDATE NOTE 4 SYSTEMUI FEATURE

Tepkiler: burak1553
    Konu Sahibi
başka sitede buldum buyur
UPDATE NOTE 4 SYSTEMUI FEATURE
Sağolasın system uı note 4e benzesin diye değilmi

Nevarres

Üye
Mini alpha rom yükleme işlemi nasıl arkadaşlar?

Mr.Tiger

Üye
Sağolasın system uı note 4e benzesin diye değilmi
evet kardeşim rica ederim
Mini alpha rom yükleme işlemi nasıl arkadaşlar?
normal custom rom gibi yüklicen önce mega wipe yap sonra indirdiğin zipli dosyayı cwm den flaşla eğer ilk defa rom kuruyorsan biraz araştır google dan

Nevarres

Üye
evet kardeşim rica ederim

normal custom rom gibi yüklicen önce mega wipe yap sonra indirdiğin zipli dosyayı cwm den flaşla eğer ilk defa rom kuruyorsan biraz araştır google dan
2. Mega linkindekini romdan sonra mı flash yapıyoruz.

Konu Sahibi
S5 mini alpha v6.0 rom biraz kasiyor
Tavsiye etmem

Arkadaslar romlari en az 1 hafta kullanip iyi veya kotu yorum yapin,yanlis yonlendirme olmasin

Tepkiler: nediyelimyani

Mr.Tiger

Üye
Hazzy rom flashlarken error veriyor
Cwm 6.0.3.2 kur onunla flasla senin cwm veya twrp uyumlu deil sorun bu
Hazy rom cok hizli sorun olarak gordugum kilit ekraninda muzik calarken bazen takilio cozum baska muzik programiyla giderilio ben zplayer kullaniyorum ama diger sorun sarji blekotaya gore kotu ama asiri deil beyler