Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

helppo

Üye
Tabi eklenebilir ama çok karışık romu kurmadan yapacaksın bu işlemi
Daha sonra gerekli dosyaları sana veririm ve ne yapman gerektiğinide
Şimdi yola çıkıyorum yine hocam vaktim yok
Hayırlı yolculuklar

Tepkiler: Aziz04

helppo

Üye
az
sürprizin içinde note 4 saatin yanına ayrı htc flip saat ile hava animasyonuda wigdet portlamanı
kilit ekrana hareketli htc hava durumu lütfen kardeş yaparsan çok sevinirim o romda kalıp bir daha asla rom işi uğraşma kınaaağ geldi kardaş şu anki aziz romda play hatası yok kardeş şu haliyle stabil emeğin asla zayi edilmez kardeş

Tepkiler: Aziz04

helppo

Üye
eeee ne düşünüyon kardeş aziz rom v10 htc wigdetları leri portlayacakmısın dostum

V8.1 yuklicen mi ben yuklemeyi dusunuyorumda
V7 nin ustune v8.1 i kurdum,hicbir wipe yapmadim direk ustune kurdum,herseye kaldigim yerden devam ediyorum ve hicbir sorun yok,gayet guzel,tavsiye ederim arkadaslar bu yontemi,ugrasmayin herseyi tekrar kurmak icin

kamera başarısız uyarısı. kamera çalışmıyor

romu kaldır
yeniden kur
kamera ile foto video çek.
sonra kerneli yükle.
kapat aç
tamamdır.

Tepkiler: kartal2378

tdd46

Üye
arama ekranında sorun var mı ? Geç uyanma gibi

550lerde olan ram 700lerde geziyo. çözemedim bi türlü hangi pro çalışıyo

kamera işi dediğniiz gibi halloldu. şarj kullanımı çok iyi sabahtan beri kurcalamama rağmen daha %72 de.

birde ana ekranda iken home tuşuna bastığınızda uygulama yüklenemedi hatası veriyor.

ama rom süper emeklerinize sağlık

cenk88

Üye
Arkadaslar v8.1 de rehber den atma sorunu devam ediyor. Buna bi çözüm önerisi olan varmı. Veya sorunu yaşayan varmı benden başka?