Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

NextWorld

NextWorld

Üye
Ne zaman, Ne, Nerde?
Note 2 portunu diosanız bitti o

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
nasıl yani samsung s3 e kitkat mı çıkartacak

tornado48

tornado48

Üye
Arkadaşlar romlarla ilgili linkler silinmiş bana güncel ve çalışan bir rom linki lazım. Diğer bütün proğramlar indirdim. Sadece rom kaldı

blackcat67

blackcat67

Üye
SIKI DURUN 4.4.4 GELİYOR !

ilk aşamalar..

blackcat67

blackcat67

Üye
kendim uğraştım koredeki s3 için yayınlanan 4.4.4 sürümü için boot ekranı gelmiyordu ilk başlarda sorunları yavaş yavaş çözdüm fakat rom bir türlü açılmadı bütün gelişticilere mesaj attım yemin ediyorum bıktım samsungun uyuz telefonlarından ve uyuz geliştiricilerinden hiç biri yardım etmiyor

NextWorld

NextWorld

Üye
o olmazki bende dusunmustum:bilmm

NextWorld

NextWorld

Üye
Abi Olay S3 olması değil şuandaki durum S4 Romunu flashlamaya çalışmak ile aynı. Yalnızca adı S3 model farklı bizim S3 le orantılı değil yani, Bana olmaz diye geliyor.
yinede umarım başarırsın. Emeğin yeter güzel vaktine sağlık:D

blackcat67

blackcat67

Üye
Abi Olay S3 olması değil şuandaki durum S4 Romunu flashlamaya çalışmak ile aynı. Yalnızca adı S3 model farklı bizim S3 le orantılı değil yani, Bana olmaz diye geliyor.

Donanımları birebir aynı ram hariç.
Birileri çalışmazmı demişti :D

NextWorld

NextWorld

Üye
Kim o çalışmazmış peh:sirit:Link at hemen denicem:kop2:

tornado48

tornado48

Üye
Şu android 4.3 linklerine bi el atın arkadaşlar.

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
Link cokmus. Rica etsem ilgilenir misiniz?Link cokmus. Rica etsem ilgilenir misiniz?

karakule6868

karakule6868

Üye
öğrenmek istediğim şu.
bu romu attıktan sonra samsung tarafından gelen güncelleştirmeyi cihaz üzerinden yapabilecekmiyiz

candavetiye

Üye
TEŞEKKÜRLER

aydin1237

Üye
Linkler olu yardim edermisin

muratena

muratena

Üye
mrb benim sorunum s3 root attım ama şebeke sorunu veriyor imei kaçakmış sanırım bu imei nasıl yükleyebilirim?

emiristanbul

emiristanbul

Üye
karnel ve modem dosyaları var room ile birlikte aynı konu sayfasında yayınlanır linkleri bu dosyalar imei numaraları farklı olanlar için sorunu ortandan kaldırıyor kolay gelsin

Üst Alt