Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Kardeşim bu telefona uygun cwm ve root dosyası bulabilir misin

harme2080

harme2080

Üye
tel modifiye edildi diyor s3 bu rom bu 4.3 ü kurarsam bi sıkıntı olurmu yardım edermisin.emeğine sağlık kardeşim ne zamandır uğraşıyordum senin sayende başardım teşekkürler.
hafıza kartına atıyorum olmuyor yardım edermisin.
hallettim kardeşim sağol.

46ceran46

46ceran46

Üye
Selam öncelikle emeğine sağlık güzel olmuş bütün yazıları ve yorumları okuyamadim size bir sorum olacak benim tel yurt dışından geldi 1 yil oldu geldiğinde 50 tl verip imei sorununu giderdim ama şimdi 4.3 e geçmek istiyorum bir sorun olur mu imei konusunda cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. :-)

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Selam öncelikle emeğine sağlık güzel olmuş bütün yazıları ve yorumları okuyamadim size bir sorum olacak benim tel yurt dışından geldi 1 yil oldu geldiğinde 50 tl verip imei sorununu giderdim ama şimdi 4.3 e geçmek istiyorum bir sorun olur mu imei konusunda cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. :-)
olur kardeşim sorun ama modem uygulmasını yüklersin bişeyi kalmaz :)
Kardeşim bu telefona uygun cwm ve root dosyası bulabilir misin

aynı dosyaları sorun cıkarmaz

yassiino

yassiino

Üye
Başarılı, teşekkürler!

• Beğen
Tepkiler: cici60
46ceran46

46ceran46

Üye
olur kardeşim sorun ama modem uygulmasını yüklersin bişeyi kalmaz :)
aynı dosyaları sorun cıkarmaz

Teşekkür ederim hocam yükledim şuan imei eskisi gibi gözüküyo bi sorun yok galiba seri numarası değişti önce 00000000 dı şimdi bir numara yazıyor. Telde hiçbir dosya silinmedi rehber de dahil kayıtlı şifreler bile duruyor. Size son sorum ses açma + home + güç den wipe yi yapmaya gerek var mı şuan sadece çok az bi donma var o da yüklü uygulamalardan olsa gerek. ?

Son düzenleme:
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam yükledim şuan imei eskisi gibi gözüküyo bi sorun yok galiba seri numarası değişti önce 00000000 dı şimdi bir numara yazıyor. Telde hiçbir dosya silinmedi rehber de dahil kayıtlı şifreler bile duruyor. Size son sorum ses açma + home + güç den wipe yi yapmaya gerek var mı şuan sadece çok az bi donma var o da yüklü uygulamalardan olsa gerek. ?
wipe yaparsan teldeki yedeklerin gidebilir ama kasmaları yok eder herşeyi hafıza kartına at derim wipe kesin yap

46ceran46

46ceran46

Üye
wipe yaparsan teldeki yedeklerin gidebilir ama kasmaları yok eder herşeyi hafıza kartına at derim wipe kesin yap

hocam dünden belli bu mesajı düzeltiyorum. :) ilk şebeke var idi sonra gitti. dedim gitti.(tel bi de kaçak) sonra yukardan adımları tekrar yaptım çok şükür düzeldi şimdi ne kadar mutluyum bilseniz. konu için çok teşekkür ediyorum çok faydalı ve açık bir konu olmuş. emeginize sağlık. sayenizde artık kaçak ve güncel bir s3e sahibim. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cici60
tomm

tomm

Üye
:tşk:Herşeyi eksiksiz yaptım gereksiz programları kaldırdım mükemmel oldu ne kasma var ne bişey ve şarjı gözle görülür şekilde daha iyi gidiyor 4.1 e göre kesinlikle! Allah razı olsun ellerin dert görmesin kardeşim. Şu güneş ışığı kaydırma ekranı şeysi de olsaydı 10 numara olacaktı aklım orda kaldı googleplay de bulamadım :D :nazar:
o kaydırma özelliği ancak 4.2.2 de varbenim bildiğim popup die google playde aratiosun çıkan uygulamalar ile ekranda bazı uygulamaları düzenlemeni sağlio

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
hocam dünden belli bu mesajı düzeltiyorum. :) ilk şebeke var idi sonra gitti. dedim gitti.(tel bi de kaçak) sonra yukardan adımları tekrar yaptım çok şükür düzeldi şimdi ne kadar mutluyum bilseniz. konu için çok teşekkür ediyorum çok faydalı ve açık bir konu olmuş. emeginize sağlık. sayenizde artık kaçak ve güncel bir s3e sahibim. :)
bütün telefonlarım kaçaktı suan note 2 sahibiyim kaçak telefondan şaşma güncellemlerde şebek gider sadece oda cwm+root ve modem gelir :)

• Beğen
Tepkiler: 46ceran46
bayramq

bayramq

Üye
Klon imei s3 için 4.4 kitkat yokmu.

bayramq

bayramq

Üye

Üst Alt