Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

mustibursa

Üye
Püf Noktası - s3 4.3 için Triangle Away Programı ve Anlatımı (Rom Atma Sayac sifırlama İşlemi GARANTİLİ YAPMA) - MaxiCep kendi açtığım konu istediğin şekilde rom kur en son orjinal dönüp triangle away programıyla sıfırlaman gerekiyo
kardeş onala kendin cwm+rom yükleyip ancak rom yükleyebilirsin sadece ondada sürümü yüklersin cynemod fln var youtube dan bakabilrsin bak bu romda güzel
Galaxy S3 Mini i8190 - Android kitkat 4.4.2(cyanogenmod11.0) atma , uygulamalar ve oyunlar.(günçelleme tarihi 20140109) - MaxiCep
Cok saol kardesim sayac sifirlamayi falan biliyorum fakat 4.3knox ile gelmis bazi ulkelere bizde yok sanirim ama mg4 modem olan ingiltere 4.1.2 yukleyip efs yedegi alnmadiginda turkiye orjinal 4.1.2 yuklendiginde efs yapisi uymadigi icin ingiltere romundanlki modem dosyasini yuklemek gerekiyor. Yuklenmesse imeide problem yapiyo ve sebeke calismiyor.orjinal turkiye cihazida olsa klonlu olmasada o sekilde...benim ogrenmek istedigim root etsem telefonu omegav54 ile..ilerde servise vermek icin turkiye orjinal surumu yukledigimde imei gidermi modem dosya yapisi aynimi efs olarak...ve bahso gecen knox ile yada baska yolla 4.3 surumunde her sekilde anlaşılıyor mu root olduğu rom atildigi

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey sorcam bu wipeları silince imei de silinmiyormu? Ben de yapcam da bi sorun çıkmasın
Tabikide hayır ime hic bisekilde gitmez hat görmesse modem ve kernel paketi var onları kur yeterli
Cok saol kardesim i falan biliyorum fakat 4.3knox ile gelmis bazi ulkelere bizde yok sanirim ama mg4 modem olan ingiltere 4.1.2 yukleyip efs yedegi alnmadiginda turkiye orjinal 4.1.2 yuklendiginde efs yapisi uymadigi icin ingiltere romundanlki modem dosyasini yuklemek gerekiyor. Yuklenmesse imeide problem yapiyo ve sebeke calismiyor.orjinal turkiye cihazida olsa klonlu olmasada o sekilde...benim ogrenmek istedigim root etsem telefonu omegav54 ile..ilerde servise vermek icin turkiye orjinal surumu yukledigimde imei gidermi modem dosya yapisi aynimi efs olarak...ve bahso gecen knox ile yada baska yolla 4.3 surumunde her sekilde anlaşılıyor mu root olduğu rom atildigi
Acıkcası omega hic denemedim kardes bi deniyen sorsan daha iyi olur yanlış bilgilendirme yapmayım ime kolay kolay ucmaz gibime geliyo

• Beğen
Tepkiler: Batu998
meboli

meboli

Üye
kardeşim önce emeğine sağlık.... anlattıklarını yaptım sorunsuz bir şekilde hepsini hallettim yalnız bu 5. adımı yapmadım romu kurduktan sonra yapmam gerekenleri bi sorun olur mu?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim önce emeğine sağlık.... anlattıklarını yaptım sorunsuz bir şekilde hepsini hallettim yalnız bu 5. adımı yapmadım romu kurduktan sonra yapmam gerekenleri bi sorun olur mu?
Gereksiz dosyaları silersen tel takılmaa yapmaz kaldırmazsan donmalara sebebiyep verercktir sonuç olarak yapsanda yapmasanda tel sorunsuz çalışak ama kaldırırsan daha akıcı olacaktırGalaxy S III i9300 - ŞOkk! SIII i9300 için 4.3.1 Note 3 romu ! linkler eklenmiştir! - MaxiCep
denemek isteyenlere note 3 romm

şirinler1990

Üye
kardedim ey valla sagol cevap verdigin icinben sadece tlf rootlamak istyorum verdigin iki dosyayida yuklemek gerekir mi yoksa sadece root icicn verdigini mi yukleyim. birde bildigin türkçe album program i var mi simdiden tskler. Kardedim

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
kardedim ey valla sagol cevap verdigin icinben sadece tlf rootlamak istyorum verdigin iki dosyayida yuklemek gerekir mi yoksa sadece root icicn verdigini mi yukleyim. birde bildigin türkçe album program i var mi simdiden tskler. Kardedim
odinle rootu indirmen yeterli bu dosyaları kurulumda anlattığım gibi yapınız türkçe albüm değilde galeri istersen bulunur..

şirinler1990

Üye
Eyvallah kardesim. Bu galeri sürüm galerisinden farklı mı

şirinler1990

Üye
link atta bir bakayim.Kardesim Allah razi olsun yardimin icin hep var ol

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
link atta bir bakayim.Kardesim Allah razi olsun yardimin icin hep var ol

resim bulmadım kardeş ama bu olması lazım

burdaki kamera +galleri olacak

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Kardeş bazı oyunları açmıyo durduruldu hatası aliyorum nedeni nedir acaba

ihtıyar

Üye
Çok faydalı ve yararlı bir döküman olmuş.
Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Çok faydalı ve yararlı bir döküman olmuş.
Teşekkür ederim.
güle güle kullanıneklenenler!

Ayrıca önerdiğim önemli Ayarlar
(Sürekli Güncellenecek) :

1)Ayarlar > Cihazım > Ekran > Ekran Modu : Dinamik olarak seçin.
2)Ayarlar > Cihazım > Ekran > Pil Yüzdesini Göster.
3)Ayarlar > Cihazım > Ekranı Kilitle > Kilit Ekranı Widgetları > Saat veya Kişisel Mesaj > Kişisel Mesaj > Kaydet > Kişisel Mesajı Düzenle > İstediğinizi yazın kaydedin.
4)Ayarlar > Cihazım > Akıllı Ekran > Akıllı beklemeyi kapatın.
5)Ayarlar > Cihazım > Ekran > Bildirim Paneli : Wifi , Mobil Veri , Ses , Güç Tasarrufu , GPS
6)Ayarlar > Cihazım > Ekranı kilitle > Çoklu Widget'lar a tik koyun . Sonra ekranı kapatıp açtığınızda yukarıdaki yazıya basılı tutup aşağıya kaydırın sonra sola geçin + ya basarak widget ekleyebilirsiniz.
7)Mesajlar > Ayarlar > Mesajı Önizleye tik atın.

4.3'te Geliştirici Seçeneklerini Açmak !!

Evet arkadaşlar bildiğimiz gibi Samsung 4.3'te Geliştirici Seçeneklerini ayarlardan kaldırdı. Ama tamamen kaldırmamış sadece bir ayar yapmak gerekiyormuş .

Ayarlar >> Daha Fazla >> Cihaz Hakkında >> Yapım Numarası yazan yere 4 5 kere tıklatın >> Bir geri çıkın ve Geliştiri Seçenekleri bir üstte gözükecektir.

Anil-D

Anil-D

Üye
Hocam s4 icin note 3 romunu denedim verdiginiz ama sadece s peni portlamis adam acaba baska varmi

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
kardeş baktım bulamadım malesef istersen 5x5 lancher var note için bide hava wigideti buluruz aynı olur :D :D

Anil-D

Anil-D

Üye
Tmm varsa link atin ben bakim

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Tmm varsa link atin ben bakim

s3 yükledim arkaya progam acınca acayip kasıyo s4 sıkıntı yaratmaz sanrım aynı rom kurar gibi kuruyosun

Anil-D

Anil-D

Üye
Hocam bisey dicem bu romdan bana sadece note 3 modlarini cikarip atman mumkunmu

Üst Alt