Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
selamun aleyküm kardeş kilit ekranındaki yazıyı nasıl yazıyoruz bilgi verir misin?
3)Ayarlar > Cihazım > Ekranı Kilitle > Kilit Ekranı Widgetları > Saat veya Kişisel Mesaj > Kişisel Mesaj > Kaydet > Kişisel Mesajı Düzenle > İstediğinizi yazın kaydedin.
dostum allah razı olsun müthiş olmuş...fakat usta bu walpaper lar kırpmadan tam ekran duvar kağıdı olur mu...saygılar
malesef tüm samsugnlarda böyle
Kardeşim Eline, Emeğine Sağlık Mükemmel Bi Konu Teşekkür Ederim..
güle güle kullanın:)

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
eyw kardeş sağol

• Beğen
Tepkiler: cici60

şirinler1990

Üye
kardeşim eline koluna saglik bundan daha guzel kunu anlatimi olmaz.... bende 4.3 un sizdirilmis surumu var arada fark var mi surum numarasida aynı ve gayet guzel çalışıyor. Tr romu yukleyim mi tavsiye eder misin.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eline koluna saglik bundan daha guzel kunu anlatimi olmaz.... bende 4.3 un sizdirilmis surumu var arada fark var mi surum numarasida aynı ve gayet guzel çalışıyor. Tr romu yukleyim mi tavsiye eder misin.
alman sürümü vardı bende, sonra türkiyeyi yükledim tek bi fark yok hiç boşuna yükleme kardeş sadece gereksiz uygulamaları kaldır :)EKLENEN: Note III boyutu ayarlanabilen popup browser

Samsung’un Galaxy NoteIII sunduğu açılır pencerede kullanılan internet tarayıcısı Popup Browser, geliştirici Gyebro ’un yaptığı düzenleme sayesinde artık boyutlandırılabiliyor. Popup Browser ne işe yarıyor? derseniz. Popup Browser sayesinde internet tarayıcısını tam ekran yerine küçük bir pencerede açarak arka planda farklı bir uygulama daha çalıştırabilirsiniz.

Yapmanız gereken linklerden cihazınızda uygun olan dosyayı indirip kurulumunu yapmak.
NOTE3 popup browser link:

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler baska mod varmi apkyi yükledim s4 de popup browser calisti

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Buldukca koyacam veya arkdaşlar link attıkca:)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Basarilarin devamini dilerim

Anil-D

Anil-D

Üye
Hocam note 3 deki ekrani daraltmayi bana bulabilirmisin

Anil-D

Anil-D

Üye
Hani ekrani kücültüp kendine göre ayarlama gibi mesela ana ekranda hesapmakinesi yada suda var menüyü kücültme

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
iki18' Alıntı:
Hani ekrani kücültüp kendine göre ayarlama gibi mesela ana ekranda hesapmakinesi yada suda var menüyü kücültme
Ekranı ikiye bölüp uygulama koymayı diyosun sanırım

Anil-D

Anil-D

Üye
su hocam

Anil-D

Anil-D

Üye

Anil-D

Anil-D

Üye
bide bu

Anil-D

Anil-D

Üye

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Bu özellikacılır pencere bende aradım bulamadım sadece note3 de var bulirsan banada link at:D

Anil-D

Anil-D

Üye
Hocam rootlu note 3 olan birinden isteyebiliriz

Anil-D

Anil-D

Üye
Üstetekini bulamazmisin

fbhak01

Üye
bir ara türkiye romu hiç çıkmıcak herhalde demiştim açık avrupayı kullanıyordum bir süredir bu romu yükledikten sonra gözle görülür bir hız artışı gördüm
ayrıca uygulamalarınız için google playde appbackup adlı root gerektirmeyen bir program var kullanabilirsiniz uygulamalarınızın hepsini apk olarak kaydediyor

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Üstetekini bulamazmisin
aslında s3 için note 3 rom war herşey aynı oluyo ayarlar sensörler fln
bir ara türkiye romu hiç çıkmıcak herhalde demiştim açık avrupayı kullanıyordum bir süredir bu romu yükledikten sonra gözle görülür bir hız artışı gördüm
ayrıca uygulamalarınız için google playde appbackup adlı root gerektirmeyen bir program var kullanabilirsiniz uygulamalarınızın hepsini apk olarak kaydediyor
aynen ama cok fazla gözle görülür bi fark görmedim avrupayla türk romunda.. o programı biliyorum dostum ama titanium en kapsamlısı

Üst Alt