cici60
Üye
Anllattığımın haricinde root yapmadnız umarımTitanium Backup Pro ile işe yaramayanları sılcektım rootladım ama super su actıgım zaman
eger sisteminizi 4.3 e yukselttiyseniz, cihazınızı manuel olarak rootlamanız gerekmektedir diyor.
peki nasıl yapazrz..
Titanium Backup Pro ile işe yaramayanları sılcektım rootladım ama super su actıgım zaman
eger sisteminizi 4.3 e yukselttiyseniz, cihazınızı manuel olarak rootlamanız gerekmektedir diyor.
peki nasıl yapazrz..
Bana da normal geldi bi fark anlmadımdenedim çok güzel ve hızlı ama sanki şarz olayı biraz fazla tüketiyor gibi geldi bana

helal olsun baya ayrıntılı açıklamışsın arkadaşım +1 ...)) bize daha güncelleme resmi olarak gelmedi gelcekmı peki 3 gün oldu hala yok hergün bakıyorum
kiese bağladım "cihazınız kies aracılığıyla güncellemeyi desteklemiyor" diyor ne yapmalıyım arkadaşım benim telede bi el atsanız yardımını bekliyom androıde yeni geçtik nokiadan nokia bu kadar şatafatlı değildi hallediyorduk ama samsung s3 baya ayrıntılı tırsıyom baya güzelde anlatmışsın ayrıntılı ama işte bi yanlışlıkta elimizde kalmasın diye tırsıyom açıkçası :/