Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

vega1977

Üye
madem kies görüyor Wipe ları yapıp kiesle yuklersen düzelmesi lazım

cici60

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle geçmiş olsun kardeşim pcden kiesle ilgili herşeyi kaldırıp vermiş olduğum romu wipe yapmadan direk odinle kur kardeşim

Tepkiler: poli05

poli05

Üye
öncelikle geçmiş olsun kardeşim pcden kiesle ilgili herşeyi kaldırıp vermiş olduğum romu wipe yapmadan direk odinle kur kardeşim

odin 3.7 kullanmıştım gene onu mu kullanayım.
wipe zaten yapamıyorum receovery açılmıyor
forum uzun hangi romdan bahsediyorsun

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Tepkiler: poli05
google sesle yazma yamlislikla sildim varsa link atabilir misiniz. tskler

emeğine sağlık kardeşim,
her şeyi yazıldığı gibi uyguladım.gayet stabil bir s3'üm oldu.zellikle ram sorunumu hallettim.
iyi forumlar

Tepkiler: cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
mesajlarda mikrofun vardi üstüne basinca kunusani yaziya ceviriyordu simdi gözükmüyor sildim galiba isim olarak google sesle yazma diye biliyorum tam adini bilmiyoeum

playde bu olması lazım kardes

Hero93

Üye
4.3'e güncelleyip root attıktan ertesi gün SD Kart bozuldu hiç bir şekilde içindekileri erişemiyorum.

cici60

Üye
    Konu Sahibi
4.3'e güncelleyip root attıktan ertesi gün SD Kart bozuldu hiç bir şekilde içindekileri erişemiyorum.
sd kartın bozulmasıyla güncelleme alakasız kardeşim ama sd cardta özel dosylar yoksa pcden takıp biçimlendir kardeş

bayramq

Üye
selam benım tel s3 klon ımeı 4,1,2 rootlu sımdı benım ılk once ne yapmam nereden baslamam gerekıyor burası kafamı karıstırdı.efs ımeı yedek almalımıyım.

cici60

Üye
    Konu Sahibi
selam benım tel s3 klon ımeı 4,1,2 rootlu sımdı benım ılk once ne yapmam nereden baslamam gerekıyor burası kafamı karıstırdı.efs ımeı yedek almalımıyım.
Dostum telefonfaki hersey silincek sd kart haric direk odinle4.3 tr romu kur ssebeke gitcek sonra rootu kur odinle sonra cwm kur odinle sonra recovery modda kernel ve modem kur hayrlı olsun

Tepkiler: bayramq

bayramq

Üye
en sonunda ımeı tekrar gelecek degılmı? yuklu olan ımeı

bayramq

Üye
kardeş aradım bulmadım çok önemli ise tekradan kurulum yap bence değmez
ime gitmez şebeke sorunu yaşarsın benimkide klon imeli s3 kernel + modemi yükleyince şebek sorunu gider eski haline döner telefon
tamam tesekkur ederım sımdı kurmaya baslıyorum sonucu yazarım buraya