Batu998
Üye
Yani ben kiesten eski surume dondum yani 4.3 e duzeldi buna benimde canim sıkıldı ben forumlarda aradim ama yok her rom yukledigimde imeim 0049 oluyo dedigim gibi eski surume don bunuda bana cici60 dedi yani bu konunun sahibiYani ne yapmak lazim soylermisin
Yani bende anlamadim artik klon imeisi diyolar benimkide klon imeisi deil orjinal turkiyede kayitli bende biktim artik cyanogenmodu yuklemek istiyorum ama gene imei gider diye korkuyorumEski surumum 4.1.2 benim , odinle 4.3 yukledim konudaki rom u yani ama ag hatasi veriyo kiesten guncelleyemem guncel demezmi ki..anlamadin gitti vallahi ..ne yapmak lazim simdi acaba
Eger telefon rootluysa triangle awayden sayacini sifurla ole ver garantiyeSen benden daha dertlisin hee ((: benim cihaz garantili aslinda yaa garantiyemi versem napsam ki ..kimsede yardimci olmuyoo (:
~~ 8)Klon İmeisi olanlar için Özel Patchli MK6(I9300) Kernel ve Modemi !! (Şebeke Problemini Giderir) ~~Sen benden daha dertlisin hee ((: benim cihaz garantili aslinda yaa garantiyemi versem napsam ki ..kimsede yardimci olmuyoo (:
simacillll !!! kardeş ben yükledim 4.3 ü ama sim kartı görmüyo ağ hatası yazıyor
ne yapmam lazım kardeş acil yardım et bana... :/
~~ 8)Klon İmeisi olanlar için Özel Patchli MK6(I9300) Kernel ve Modemi !! (Şebeke Problemini Giderir) ~~acillll !!! kardeş ben yükledim 4.3 ü ama sim kartı görmüyo ağ hatası yazıyor
ne yapmam lazım kardeş acil yardım et bana... :/
tabikide kardeşim sorun cıkmaz şebeke problemi çıkar onunda linkini koydum oda olmazsa şebeke sorunu olmayan 4.1.2 kurabilirsinizhocam merhaba bir sorum olucak yurt dışından aldığım tel i tr de kırdırıp açtırmıştım telefoncuda android sürümü 4.04 cihaz son güncellemeleri wifi ile indiriyor yüklemek için yenide başlattığımda %32 ye geldiğinde yükleme olmadı diyip tekrar açılıyo sürümü güncellemiyor. sizin anlattıgınız bu yöntemle güncelleyebilirmiyim bir problem çıkarmı ? ıme sorunu vs ? cihazda şu programlar yüklü ne işe yaradgını da bilmiyorum : CWM MİBOA Beta ?
güle güle kullanınkardeşim dediklerini harfiyen yaptım süper oldu hiç bir sorun çıkmadı sağol teşkkürler
her dakika giremiyorum kardeş telden giriyorum genelde.sbenimki garantiye gitti malesef senden yanıt alamadım o saatlerde umarım düzelir...benim klon imei değildi orjinal s3 dü...
güle güle kullanınAnlatım süper olmuş arkadaşım tek kelimeyle bravo diyorum teşekkür ediyorum işlemleri aynen dediğin gibi yaptım yüklemede hiçbir sıkıntı olmadan 4.3 e yükselttim herkeze tavsiye ederim..Anlatım süper olmuş arkadaşım tek kelimeyle bravo diyorum teşekkür ediyorum işlemleri aynen dediğin gibi yaptım yüklemede hiçbir sıkıntı olmadan 4.3 e yükselttim herkeze tavsiye ederim..
ben senin yerinde olsam başka romlarda dener gönderirdim bari gitti tam gitsin ,kötü olmusgarantide parayla yapçaksa yazıklar olsun erken gelse bari telefonum 4.3 yüklü gelse bari nokia c3 takılıyoz şimdi şarj sorunu falan yok orası güzel
güle güle kullan kardeşim..öncelikle kardeşim eline sağlık güzel anlatmışsın harfiyen uyguladım başarılı bir şekilde yüklendi. daha sonra rootlayıp gereksiz uygulamaları kaldırdım telefon on numara oldu. eğer düşünme aşamasında olan varsa hala bence düşünmeyin hiçbir sıkıntısı yok tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?