S3 4.3 güncellemesi hakkında soru

Konu Sahibi
S3 4.3 güncellemesi hakkında soru
samsung bildiğiniz gibi 4.3 guncellemesını dagıtmaya başladı guncellemeyı beklemeyenler ıcınde bır test surumu yayınladı odin ile yuklemeleri için

peki ben bu test surumu yerıne siteden almanya ( Greece (Vodafone) ) Firmwares'ini indirip yüklesem ondada türkçe dil destegi varmıdır telefona her hangi birşey olurmu ?

alican3

Üye
samsung kanser etmeye devam ediyor

esmeran3

Üye
Kardeşim Greece bildiğim kadarı ile yunanistan için kullanılan bi kelime Almanya romu kullanan arkadaşlarımız var onlar yardımcı olacaktır

Tepkiler: abdurrahmancam
millet başka ülkenin romlarını kurup kullanıyosa yada yurt dışından gelen bi cihazda türkçeyi seçip kullanabiliyosa vardır diye tahmin ediyorum ?

s3 için ispanya sürümünü kurabilirsin arkadaşa kurduk sıkıntı yok almanya yı indirme dosya zipten çıkmıyor. ama ispanya sürümünde sıkıntı yok gayet de iyi çalışıyor. ama bu test sürümü değil resmi kies sürümü yani rom için çekinmeyin gayet stabil ve kullanılır.

alican3

Üye
ya arkadaşlar millet yazıyor kies ile güncelledim 4.3 diye bende hala gelmedi kies e ? kanser ediceklerya

Konu Sahibi

ispanyanın bırsuru secenegı var hangınınkını yuklıyım

Sadece ispanya olanı tercih et bence diğerleri operatör sürümleri

o PDA versiyonu yuklu bende zaten test yazılımı dıe bılıyorum o yazılımı ama degısmıste olabılır hata felan almıyorsunuz degılmı o yukledıgınız telefonda
Hayır sıkıntı yok resmi kies sürümü zaten ve hatasız olanı phe ispanya yı denedik sıkıntı yok yani :-D

Konu Sahibi
deneyek bakalım bidaha

peki kullanışlımı ispanya sürümü türkçe dil desteği falan varmıdır ?

bende sch-i535 var yurtdışından geldi. 4.4 kitkat geldi dün arkadaşa kuracaktımda ondan sordum tamam türkiye Rom'u kurak