Uygulama s3 4.1.2 den memnun değilim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cokyasar44

cokyasar44

Üye
    Konu Sahibi
s3 4.1.2 den memnun değilim.
android 4.1.2 polonya romunu yükledim fakat çok çabuk şarj bitirme sorunu çıktı. telefon yavasladi gibi . acaba 4.1.2 de sizde bu sıkıntıları yaşıyor musunuz.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Ben kies ile güncelledim bende memnun değilim şarjım eskiye göre çok daha cabuk gidiyor. Galeri vb yerlerde özellikle ayarlar uyugulama yönetici kısmında kasılmalar olmaya başladı. En kısa zamanda yeni güncelleme gelir inşallah.

fuko08

fuko08

Üye
S3 için ics daha stabil

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Jb daha stabil ama 4.1 yani ilk çıkan jb stabildi.

anılbaran

anılbaran

Üye
Ben memmunum şarj hep aynı .Cihaz daha stabil oldu 4.1.2 ile yag gibi resmen

mcnpl4

mcnpl4

Üye
recovery moda almayi biliyorsaniz wipe data factory reset ve wipe cache yapin bi faydasi olur mutlaka

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Kardeşim bende dün 4.1.2 ingiltere rom yükledim acayip memnunum telefon acayip akıcı oldu bataryayı içmiyor resmen kokluyor :D mcpaaa arkadaşın dediği gibi yap kesin faydası olur

enterneoll

enterneoll

Üye
ben daha 4.1.2 yi bulamadım :(

m-eri

Üye
bende ingiltere romu kullanıyorum gayet güzel

Krofessional

Şu polonyaları denemeyin artık almanya dbt dene gayet iyi

Violonist

Üye
İngiltere romunda türkçe dil mevcut mu?

badmus

badmus

Üye
4.1.2 Polonya

Gayet memnunum :oke:

- - - Eklendi - - -

İngiltere romunda türkçe dil mevcut mu?

Buyuk ihtimalle mevcuttur. Mevcut degilse de marketteki bir programla halledebiliyorsunuz. Programin adini hatirlayamadim. google'den bulabilirsiniz.

cokyasar44

cokyasar44

Üye
    Konu Sahibi
Ben yeniden 4.1.1 jb ye geçtim.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
anılbaran hocam siz heralde wipe işlemler uygulayıp odinle öyle rom atıyorsunuz ve temiz bir başlangıç oluyor bunu arkadaşlarada öğretin isterseniz :)

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
Hayır kardeşim fota yolu ile güncelledim ayrı bi işlem yapmadım sadece dün akşam root yaptım hepsi bu :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Bu root olayında imei çökme varmı

indigo86

Üye
Kardeşim bende dün 4.1.2 ingiltere rom yükledim acayip memnunum telefon acayip akıcı oldu bataryayı içmiyor resmen kokluyor :D mcpaaa arkadaşın dediği gibi yap kesin faydası olur

ingiltere romunu nasıl yükledin kardeşim ? bi aydınlatır mısın ? tam da şu anda denediğim şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt