s2 almaya karar verdim. Ace 2 den s2 ye gecince neler degisebilir ? ekrani cok mu buyuk ace 2 ye gore buyukse ileride alisabirmiyim , hangi surumu kullaniyor birde arkadasin biri ip4s alacaksan 4s al demis neden?
arkadaslar ace 2 yi satip s3 almayi dusunuyordum fakat biraz masrafli geldi s3. bayramdan sonra s2 mi alsam iphone 4 mu karar veremedim. androidde simdiye kadar kullandigim telefonlar galaxy young ace1 ve son olarak ace 2. acikcasi bu telefonlar androidden soguttu beni. Biraz iphone daha yakinim gibi geldi ama sizin onerilerinizi bekliyorum.
arkadaslar simdi arki bize geldi ip4 var onda benim ace 2 de real racing 3 yuklu kasmiyo onun ip4unde kasmiyo ama onun internet menu gecisleri vs daha hizli.
arkadaslar simdi arki bize geldi ip4 var onda benim ace 2 de real racing 3 yuklu kasmiyo onun ip4unde kasmiyo ama onun internet menu gecisleri vs daha hizli.
s2 de 4.1.2 var ve 4.2.2 de multiwindow ve galeri 3d olacak zaten omega da var i4 kötü yazılım desteği ios 7 de durar ve de bedava apk dosyaları indiremezsin zaten ace 2 ile s2 inin farkı baya var i4 al ama s2 en sağlam drop testlerini izle istiyorsan
s2 de 4.1.2 var ve 4.2.2 de multiwindow ve galeri 3d olacak zaten omega da var i4 kötü yazılım desteği ios 7 de durar ve de bedava apk dosyaları indiremezsin zaten ace 2 ile s2 inin farkı baya var i4 al ama s2 en sağlam drop testlerini izle istiyorsan
donanım çok çok önemli değil çünkü iOS en akıcı ve stabil işletim sistemidir androiddeki gibi kasma lag donma filan olmaz alcaksan en az 16gb al bence, hafıza sorunu yaşamamak için
8gb alsam yeter mi ? ama benim gonlum 16gb de 1000 tl ye sıfır bulunur mu 16gb. internetten bakiyorum ip4 16gb fiyatlari diye bir tek teknosa cikiyor ordada 1500 tl .
8gb alsam yeter mi ? ama benim gonlum 16gb de 1000 tl ye sıfır bulunur mu 16gb. internetten bakiyorum ip4 16gb fiyatlari diye bir tek teknosa cikiyor ordada 1500 tl .
Bence o fiyata alabileceğin en iyi telefon general mobile discovery.Oyunlarda ve ses kalitesinde s2 den daha iyi olduğu kesin ama kamera açısından birşey diyemem.Bu videoda s3'ün kamerası ile kıyaslamışlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
7.59 mm incelik Android 4.2 JB 4 çekirdekli Cortex A7 1.2 ghz 28 nanometre cpu 1Gb ram 312 PPI 4.7 inç HD Super IPS ekran 8 mp arka 2mp ön kamera DTS sound özelliği 1800 mah batarya
Power sgx 544 gpu
Çift sim kart desteği