s2 rom öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
s2 rom öneri
arkadaşlar samsung galaxy s2 için en iyi rom hangisidir hangi romu kullanmalıyım

Dampierre

Dampierre

Üye
Su an resurrection remix 2.6 kullaniyorum ve kesinlikle en iyi rom su anda.

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
bunu nerden bulabilirm zahmet olmazsa var mı bi link falan

Dampierre

Dampierre

Üye
Mobilim maalesef link atamayacagim. Xda diye bir forum var. Google a xda resurrection remix yazarsan cikar.

Yuklemede sana sorular soracak bu sekilde secersen daha iyi olur.

Fluxi kernel ile kur. En stabil olan o bu rom icin.
Xperia launcher i sec.

Gerisi sana kalmis. CWM den kuracaksin. Kurulumun dokunmatigi biraz sıkıntılı. Biraz sert basmak gerekiyor. Ne dedigimi kurarken anlarsin. Sadece kurulum dokunmatigi rom un degil yanlis anlama.

Türe

Türe

Üye
İcs icin SalmanRom v4 gingerbread icin Stock Rom

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854&page=5610 burası mı

- - - Eklendi - - -

İcs icin SalmanRom v4 gingerbread icin Stock Rom

bakıyorm :tşk:

- - - Eklendi - - -

Mobilim maalesef link atamayacagim. Xda diye bir forum var. Google a xda resurrection remix yazarsan cikar.

Yuklemede sana sorular soracak bu sekilde secersen daha iyi olur.

Fluxi kernel ile kur. En stabil olan o bu rom icin.
Xperia launcher i sec.

Gerisi sana kalmis. CWM den kuracaksin. Kurulumun dokunmatigi biraz sıkıntılı. Biraz sert basmak gerekiyor. Ne dedigimi kurarken anlarsin. Sadece kurulum dokunmatigi rom un degil yanlis anlama.

çok :tşk:

Türe

Türe

Üye
bir de kendin icin uyumlu olan 4.0.4 stock rom u da kurabilirsin ben rusya romunu kullandim tarayici muazzam hizli

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
Dampierre

Dampierre

Üye
Yalniz orjinal 4.0.4 ile sakin wipe yapma. Cihaz brick oluyor. Kernel isleri falanda asiri karisik. Bence daha tam oturmadi orjinal 4.0.4. Aokp un 4.0.4 daha sorunsuz gibi.

Türe

Türe

Üye
Yalniz orjinal 4.0.4 ile sakin wipe yapma. Cihaz brick oluyor. Kernel isleri falanda asiri karisik. Bence daha tam oturmadi orjinal 4.0.4. Aokp un 4.0.4 daha sorunsuz gibi.

ben sistemi formatladım wipe data wipe cache wipe dalvik yaptım hiç bişey olmadı sen nereden çıkardın ki onu :hmmm

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
sense arayüzü port edilebilir mi

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
hmm peki bi uygulama var mı sense gibi

TheMadness

TheMadness

Üye
Go launcher arayuzu vardır

Türe

Türe

Üye
launcher ile halledebilirsin

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
şimdi rom yükleyince bildiğim kadarıyla daha yeni aldım sayılır teli rom yüklüycem touchwiz arayüzü rom yükleyince gitcek doğru mu

Dampierre

Dampierre

Üye
resurrection remix 2.6ONT="Palatino Linotype"]

ben sistemi formatladım wipe data wipe cache wipe dalvik yaptım hiç bişey olmadı sen nereden çıkardın ki onu :hmmm
[/FONT][/QUOTE]

Eger kernel kullaniyorsan sorun olmamasi normal ama orjinal recovery ile wipe yapinca brick oluyor. Xda da cihazi bu sekilde brick yapan birkac kisi var

ebuk

ebuk

Üye
kardeş bende indirdim remix 2.6 yı ama nasıl kuracağımı bilmiyorum, ynai normalde kuruyorumda bu değişik galiba bir sürü klasör var, acaba odin de ne yapacaz bunu kurarken ? :(

Matador03

Matador03

Üye
resurrection remix 2.6ONT="Palatino Linotype"]

Eger kernel kullaniyorsan sorun olmamasi normal ama orjinal recovery ile wipe yapinca brick oluyor. Xda da cihazi bu sekilde brick yapan birkac kisi var[/QUOTE]

:oha: Bilmiyordum :hmmm Bilgi için tşk.ler :)

- - - Eklendi - - -

kardeş bende indirdim remix 2.6 yı ama nasıl kuracağımı bilmiyorum, ynai normalde kuruyorumda bu değişik galiba bir sürü klasör var, acaba odin de ne yapacaz bunu kurarken ? :(

indirdiğin dosya .zip şeklinde mi yoksa .tar şeklinde mi ?
[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...