İcs icin SalmanRom v4 gingerbread icin Stock Rom

Mobilim maalesef link atamayacagim. Xda diye bir forum var. Google a xda resurrection remix yazarsan cikar.
Yuklemede sana sorular soracak bu sekilde secersen daha iyi olur.
Fluxi kernel ile kur. En stabil olan o bu rom icin.
Xperia launcher i sec.
Gerisi sana kalmis. CWM den kuracaksin. Kurulumun dokunmatigi biraz sıkıntılı. Biraz sert basmak gerekiyor. Ne dedigimi kurarken anlarsin. Sadece kurulum dokunmatigi rom un degil yanlis anlama.

bir de kendin icin uyumlu olan 4.0.4 stock rom u da kurabilirsin ben rusya romunu kullandim tarayici muazzam hizli
Yalniz orjinal 4.0.4 ile sakin wipe yapma. Cihaz brick oluyor. Kernel isleri falanda asiri karisik. Bence daha tam oturmadi orjinal 4.0.4. Aokp un 4.0.4 daha sorunsuz gibi.

sense arayüzü port edilebilir mi
şimdi rom yükleyince bildiğim kadarıyla daha yeni aldım sayılır teli rom yüklüycem touchwiz arayüzü rom yükleyince gitcek doğru mu
[/FONT][/QUOTE]resurrection remix 2.6ONT="Palatino Linotype"]
ben sistemi formatladım wipe data wipe cache wipe dalvik yaptım hiç bişey olmadı sen nereden çıkardın ki onu![]()
Bilmiyordum
Bilgi için tşk.ler 
kardeş bende indirdim remix 2.6 yı ama nasıl kuracağımı bilmiyorum, ynai normalde kuruyorumda bu değişik galiba bir sürü klasör var, acaba odin de ne yapacaz bunu kurarken ?![]()