s2 maalesef çöktü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
s2 maalesef çöktü
arkadaşlra merhaba. telefonuma odin üzerinden rom yüklemeye çalışıyordum. hani bu işlerde oldukçada iyidim. 1 yıl boyunca galaxy s telefonuma ne romlr yükledim ancak gel gör ki s2 telefon çöktü hiçbir tepki vermiyor downloading moduna girmiyor şarj almıyor yani anladığım kadarıyla telefon tam çöktü. urfada maalesef yapan olmadı. androidtürkiye.com aracılığıyla ya başka nasıl yapabilirim. arkadaşlar telefonu gündüz aldım akşamında böyle oldu. yani anlayacağınız kafayı yiyecek durumdayım. yardımlarınızı bekliyorum.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş androidtelefonları.com a gir onlar teknik servis hizmetide veriyo orada iletişim telefonu var orayı ara sor gerekirse gönderirsin adamlar yapar

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
anladım hocam teşekkürler. istanbulda yapan yerler var mı

enaa_881

enaa_881

Üye
vardır elbette de herhangi bi yer bilmiyorum istanbuldaki genpa tarzı servislere bak o zaman

saruman_me

saruman_me

Üye
samandırada bi tlf servisi var onlar yapaibliyormuş ismi aklıma gelmiyor biraz araştırayım kardeş yazarım ismini ve numarasını firmanın..

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
doğubank diye bir yer varmış. acaba orası yapıyormu

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar istanbulda doğubank diye bir yer var biraz araştırdımda sadece garantili telefonlarımı yapıyorlar yoksa yurt dışıda yapıyorlar mı

fedlkamp

Üye
kardeş buraya bak bi bunu yapamazsan bu sayfadaki ürün satılıyor hepsiburada falan bak telefonunu unbrick edebilirsin merak etme

RizeOnline

Üye
Dostum olmasa usb jig al download moduna gecis yapabilirsin bu sayede. 10 Tl ye nette satıyorlar

Türe

Türe

Üye
bir cihaz olacaktı download moda geçirme aparatı . fiyatı en fazla 15 tl dir

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
onu denedik olmuyor hocam sadece jtag ile açılırmış

RizeOnline

Üye
istanbulda sancakgsm var sultanbeylide sanırım onlarla iletisim kur onlar jtag ile yapıyor sen kendin yapmak istiyorsan eğer yaypelden z3x box alcaksın toplamla 155 doları falan bulur sana kendin yaparsın ama adamlarla iletisim kur ne kadara yapıyorlar bilmiyorum belki fiyatları uygundur.

sancakaziz

Üye
istanbulda sancakgsm var sultanbeylide sanırım onlarla iletisim kur onlar jtag ile yapıyor sen kendin yapmak istiyorsan eğer yaypelden z3x box alcaksın toplamla 155 doları falan bulur sana kendin yaparsın ama adamlarla iletisim kur ne kadara yapıyorlar bilmiyorum belki fiyatları uygundur.
z3x jtag yapmak için değildir bir yanlışlık var
z3x unlock,imei repair ve flash yükleme yapar.bu işlem için riff,ort gibi jtag boxlar gerekir.burada nasıl yapıldığı var altında telleride var bakın:

yasincik

Üye
arkadaşım ben yapabilirim istiyorsan bildir. irtibata geçmek için

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar doğubankta yaptım telefonu 100 liraya mal oldu.

yasincik

Üye
geçmiş olsun biz 50 tl ye yaparız böyle bir durum olursa

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
adres neresi hocam

intikam19

Üye
Arkadaslar benim telefonda bu durumda. Telefon aciliyor cep telefonu unlem isareti ve bilgisayar resmi var ne yapmam gerekiyor lutfen yardim galaxys2

karayel90

karayel90

Üye
Eğer kendin yapabileceksen usb jig ile download moduna alabilirsin farklı anlatımlar var internette youtube de bulabilirsin çok zor bişey değil usb jig yapımı

----------Eklendi @ 12:51:22 ---------- Yazıldı @ 12:49:39 ----------

yok ben anlamam diyorsan cihazı gözün kapalı sancak gsm e gönder kesin yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt