s2 hala alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

EmreReiz

EmreReiz

Üye
    Konu Sahibi
s2 hala alınır mı?
evet size bir sorum olacak samsung galaxy s2 almak istiyorum fakat s2 hala alınabilecek bir telefon mu?

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar

Umur dağlar

Umur dağlar

Üye
Neden olmasın güzel bir telefon

hurol1

Üye
Evet

by-pegasus

Üye
android olsun çamurdan olsun

• Beğen
Tepkiler: dendok
enterneoll

enterneoll

Üye
bütçeni arttırabiliyorsan s3 al

EmreReiz

EmreReiz

Üye
    Konu Sahibi
yok arttıramıyorum zaten bu telefonu babamdan 100tl borç ile alıyorum fakat yorumlarınız için teşekkürler.

u_cosar

u_cosar

Üye
telefon güzel bence alınabilir

Berk E.

Üye
1000 tl ile sıfır S3 bile alınabilir ama internetten :)

Fps-1

Fps-1

Üye
Tabi ki alınır.

MaxipmaN

Üye
alınır

fk555897

fk555897

Üye
Alınabilir ama tanıtılan oyunları açmayabilir. Açsa bile kasmalar olabilir. Bu saatten sonra S2 biraz nostalji olur.

wadegame

wadegame

Üye
her daim al kardes ben kullandim super

KernelTeam

KernelTeam

Üye
android olsun çamurdan olsun

s2 çamur mu ? ayrıca android olsun taştan olsun mantığı yanlış rami ve hafızası düşük olan cihazlar oyun ve performans açısından da yavaş ve ezik kalıyor bu devirde 900tl nin altında android almamak lazım bence

rebenolawo

Üye
ben s2 wonder s3 s3nini kullandim inan s2ye geri dondum ve cok memnunum hemen hemen hepsini denemisimdir ama aklimda hep s2 vardi yanliz yurtdisindan alinmis imei klonlanmis alma batarya dayanmiyor alacaksan yurtici cihaz olmasini btavsiye ederim

emre_2535

emre_2535

Üye
bende s2 kullanıyorum ve gayette memnunum uygulamalarda olsun oyunlarda olsun tarayıcısı olsun performans bakımından hala çok iyi bence 4.1.2 güncelleme de geldi daha ne olsun...

Dampierre

Dampierre

Üye
Galaxy s2 ve dorimanx kernel ile sırtın yere gelmez. Düştümü kırılmaz, kılıf kullanımı gerektirmez, 10 numara telefon. Donanımı hala yeterli.

fk555897

fk555897

Üye
S2 ile şimdiki oyunları rahat oynarsın. İleride oyunlarda sorun yaşatabilir, o zamanda kullanımı hızlı olan bir telefon.

serhads

Üye
s2 bende 1 bucuk yıldır kullanıyorum su an bıle olsa ne s3 ne s4 dusunuyorum bence hıc dusunmene bıle gerek yok aldıgında jell bean kur gerısını bosver bataryasıda jelly bean la cok daha ıyı performans sergılıyor hıc dusunmeden al cok hafıf ve ınce bır telefondur pısman olmazsın

T X T

Üye
general mobile discovery öneriyorum fiyat/performans çok iyi 4 çekirdekli güzel özellikleri var araştırmanızı öneririm.