Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s2 hala alınır mı?
Sponsorlu Bağlantılar
EmreReiz
Üye
Konu Sahibi
s2 hala alınır mı?
evet size bir sorum olacak samsung galaxy s2 almak istiyorum fakat s2 hala alınabilecek bir telefon mu?
Umur dağlar
Üye
Neden olmasın güzel bir telefon
hurol1
Üye
Evet
by-pegasus
Üye
android olsun çamurdan olsun
enterneoll
Üye
bütçeni arttırabiliyorsan s3 al
EmreReiz
Üye
Konu Sahibi
yok arttıramıyorum zaten bu telefonu babamdan 100tl borç ile alıyorum fakat yorumlarınız için teşekkürler.
s2 çamur mu ? ayrıca android olsun taştan olsun mantığı yanlış rami ve hafızası düşük olan cihazlar oyun ve performans açısından da yavaş ve ezik kalıyor bu devirde 900tl nin altında android almamak lazım bence
rebenolawo
Üye
ben s2 wonder s3 s3nini kullandim inan s2ye geri dondum ve cok memnunum hemen hemen hepsini denemisimdir ama aklimda hep s2 vardi yanliz yurtdisindan alinmis imei klonlanmis alma batarya dayanmiyor alacaksan yurtici cihaz olmasini btavsiye ederim
emre_2535
Üye
bende s2 kullanıyorum ve gayette memnunum uygulamalarda olsun oyunlarda olsun tarayıcısı olsun performans bakımından hala çok iyi bence 4.1.2 güncelleme de geldi daha ne olsun...
Dampierre
Üye
Galaxy s2 ve dorimanx kernel ile sırtın yere gelmez. Düştümü kırılmaz, kılıf kullanımı gerektirmez, 10 numara telefon. Donanımı hala yeterli.
fk555897
Üye
S2 ile şimdiki oyunları rahat oynarsın. İleride oyunlarda sorun yaşatabilir, o zamanda kullanımı hızlı olan bir telefon.
serhads
Üye
s2 bende 1 bucuk yıldır kullanıyorum su an bıle olsa ne s3 ne s4 dusunuyorum bence hıc dusunmene bıle gerek yok aldıgında jell bean kur gerısını bosver bataryasıda jelly bean la cok daha ıyı performans sergılıyor hıc dusunmeden al cok hafıf ve ınce bır telefondur pısman olmazsın
T X T
Üye
general mobile discovery öneriyorum fiyat/performans çok iyi 4 çekirdekli güzel özellikleri var araştırmanızı öneririm.