S2 hala alınabilir mi ? veya Tavsiyeniz nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gredyy06

gredyy06

Üye
Ahahahaha s3 mini ile ace 2 kiyaslanamazmis ahahhaha gulmekten òldüm... Birde s3 mini 3-4 yil gotururmus peeeeh

gredyy06

gredyy06

Üye
Git sen o zaman note 2 ile kiyasla o zaman. S3 mininin kiyaslanacagi tel ace 2 dir birde s advancedir baska telefonlarla kiyaslanamaz kocum..

erhank98

erhank98

Üye

ceyhun302

Üye
s3 mni ace 2 den bariz üstün bunda bi sıkıntısı olanmı var ve arkadşın bütçesine göre konuştuğumzda arkdşın her yıl telefona 1.300 1500 tl lerde para vercek halide yok 700 tl ile alınabilck en iyi telefon s3 mindr s3 mini almk varken adam neden ace 2 alsın ? ve s3 mini 1 2 yıl daha güncelleme gelir onun haricnde şuankı oyunları zaten kaldırıyo bundn sonraki senelerdeki oyunlarıda kaldırır

ka_za

ka_za

Üye
750 800 e cok rahat s2 bursun yurtdışı

gredyy06

gredyy06

Üye
Ace 2 yi ne mi sandım :what: eline bir al anlarsın 800 tl lik orta segment de s3 mini ile kafa kafaya gidiyor. Orta segmentin en iyi cihazindan biri.

erhank98

erhank98

Üye
Ace 2 yi ne mi sandım :what: eline bir al anlarsın 800 tl lik orta segment de s3 mini ile kafa kafaya gidiyor. Orta segmentin en iyi cihazindan biri.
demekki eline s3 mini almamışsın.
almış olsan hem yazılımsal hemde donanımsal farkı anlardın.

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini veya S2 2. el almayı planlıyorum şu anda

Kerim.

Kerim.

Üye

Kafa kafaya gidiyo diyo aglicam simdi:züü:

codblackops2

codblackops2

Üye
O zaman 200 tl koysun s3 mini alsin ikisi arasinda cok fark yok ace 2 nin s3 miniden ustun yonleride var ben adama daha ucuza maal olsun diye soyluyorum.

Ace 2 nin s3 miniden üstün yönleri

1-ace 2 deki ses kalitesi onda yok
2-daha yuksek PPI (Çozunurluge sahip) 246vs233
3-s3 mininin ekranı amoled olmasina ragmen resmen pixelleri elinle sayabiliyorsun bu yonden cok kotu.
4-şahsen ben s3 miniye o kadar para vermem cunku s3 un cakmasi gibi s3 mini deilde ace 2 mini gibi olmus cok sacma.

Bu kadar .. S3 mini 4.1 kullaniyor ama ace 2 ye cok yakinda 4.1 gelecek.Bu arada s3 mininin donanimi biraz daha yuksek olsada hersey donanim deil.. İphonun donanimi dusuk olmasina ragmen cok akici bir telefon ...

Haha pikselleri saymak imkansız eline hiç almamışsin :ehe ace2 deki lcd ekran süper amoledin yanından bile geçemez.en son paragrafın zaten tam fail.herşey donanım değil diyorsun sanki iphone ile karşılaştırıyoruz.ikiside android telefon ve aralarında yüksek donanıma sahip olan telefon s3 mini.

gredyy06

gredyy06

Üye
Ehehehhe siz nasi biliosaniz oledir..

codblackops2

codblackops2

Üye
bizim burda kendi bildiğimizi başkalarına kanıtlama gibi bir amacımız yok.insanlara yardım etmek ve yanlış bir bilgi verildiyse onu düzeltmeye çalışıyoruz.kağıt üzerinde de yazıyor zaten herşey ne bu ace2 aşkı çözemedim vallahi.:)

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
bizim burda kendi bildiğimizi başkalarına kanıtlama gibi bir amacımız yok.insanlara yardım etmek ve yanlış bir bilgi verildiyse onu düzeltmeye çalışıyoruz.kağıt üzerinde de yazıyor zaten herşey ne bu ace2 aşkı çözemedim vallahi.:)

Aynen bende anlamadim vala utanmasalar s2 ile ace2 aynı dicekler ya bilende konusuyo bilmeyende

erhank98

erhank98

Üye
adam kendi telefonunu överek bizede ace 2 aldırmaya çalışıyor hahah :kop:hadi hep beraber ace 2 kullanalım :d:
en büyük ace 2 başka büyük yok :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
Aynen bende anlamadim vala utanmasalar s2 ile ace2 aynı dicekler ya bilende konusuyo bilmeyende

Hayır bilmemek değil öğrenmemek ayıp derler ya...yanlış biliyorsun dedik bi de üzerine inatla devam ediyor ..neyse konuyu dağıtmayalim fazla..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt