Git sen o zaman note 2 ile kiyasla o zaman. S3 mininin kiyaslanacagi tel ace 2 dir birde s advancedir baska telefonlarla kiyaslanamaz kocum..
kusura bakmada sen ace 2yi ne sandın anlayamadım güzel kardeşim.Ahahahaha s3 mini ile ace 2 kiyaslanamazmis ahahhaha gulmekten òldüm... Birde s3 mini 3-4 yil gotururmus peeeeh
demekki eline s3 mini almamışsın.Ace 2 yi ne mi sandım :what: eline bir al anlarsın 800 tl lik orta segment de s3 mini ile kafa kafaya gidiyor. Orta segmentin en iyi cihazindan biri.
Ace 2 yi ne mi sandım :what: eline bir al anlarsın 800 tl lik orta segment de s3 mini ile kafa kafaya gidiyor. Orta segmentin en iyi cihazindan biri.

Kafa kafaya gidiyo diyo aglicam simdi![]()
ly:dostum s2 çift çekirdekli yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
- - - Eklendi - - -
850-800 tl arası
O zaman 200 tl koysun s3 mini alsin ikisi arasinda cok fark yok ace 2 nin s3 miniden ustun yonleride var ben adama daha ucuza maal olsun diye soyluyorum.
Ace 2 nin s3 miniden üstün yönleri
1-ace 2 deki ses kalitesi onda yok
2-daha yuksek PPI (Çozunurluge sahip) 246vs233
3-s3 mininin ekranı amoled olmasina ragmen resmen pixelleri elinle sayabiliyorsun bu yonden cok kotu.
4-şahsen ben s3 miniye o kadar para vermem cunku s3 un cakmasi gibi s3 mini deilde ace 2 mini gibi olmus cok sacma.
Bu kadar .. S3 mini 4.1 kullaniyor ama ace 2 ye cok yakinda 4.1 gelecek.Bu arada s3 mininin donanimi biraz daha yuksek olsada hersey donanim deil.. İphonun donanimi dusuk olmasina ragmen cok akici bir telefon ...
ace2 deki lcd ekran süper amoledin yanından bile geçemez.en son paragrafın zaten tam fail.herşey donanım değil diyorsun sanki iphone ile karşılaştırıyoruz.ikiside android telefon ve aralarında yüksek donanıma sahip olan telefon s3 mini.bizim burda kendi bildiğimizi başkalarına kanıtlama gibi bir amacımız yok.insanlara yardım etmek ve yanlış bir bilgi verildiyse onu düzeltmeye çalışıyoruz.kağıt üzerinde de yazıyor zaten herşey ne bu ace2 aşkı çözemedim vallahi.![]()
adam kendi telefonunu överek bizede ace 2 aldırmaya çalışıyor hahahbizim burda kendi bildiğimizi başkalarına kanıtlama gibi bir amacımız yok.insanlara yardım etmek ve yanlış bir bilgi verildiyse onu düzeltmeye çalışıyoruz.kağıt üzerinde de yazıyor zaten herşey ne bu ace2 aşkı çözemedim vallahi.![]()
hadi hep beraber ace 2 kullanalım 

Aynen bende anlamadim vala utanmasalar s2 ile ace2 aynı dicekler ya bilende konusuyo bilmeyende

adam kendi telefonunu överek bizede ace 2 aldırmaya çalışıyor hahahhadi hep beraber ace 2 kullanalım
en büyük ace 2 başka büyük yok![]()