S2 hala alınabilir mi ? veya Tavsiyeniz nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
S2 hala alınabilir mi ? veya Tavsiyeniz nedir ?
Arkadaşlar yaklaşık 700 tl param var S2 düşünüyorum bu fiyata var mı veya başka ne telefon önerebilirsiniz ?

yumyjikk2

Üye
Ben tavsiye ederim suan kullanıyorum bütün ihtiyaclarımı karsılıyor,Custum rom desen piyada cok var oyunlarda sıkıntı cıkarmıyor catır catır oynatıyor sonuna kadar parasını hakediyor,bi kamerası biraz daha kaliteli olsa daha iyi olurdu ama bu fiyata cok iyi

codblackops2

codblackops2

Üye
s3 mini var.daha yeni.fakat s3 mini ile aralarında biraz fark var.samoled+ ekran, 8 mp 1080p kamera,200 mhz hız ve işlemci farkı,ve gpu farkı.gpu aynı ama s2 deki 4 çekirdekli s3 mini de ki 1 çekirdekli.onun dışında s2 biraz eskimeye başladı jellybean dan sonra 1 tane daha büyük güncelleme gelir mi , tartışılır :) ayrıca 700 tlye gt-i9100 modelini almaya çaliş ,gt-i9100g modeli biraz daha düşük performanslı :)

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
peki 700 veya 750 tl ye temiz 2. el bulabilirmiyim ?

codblackops2

codblackops2

Üye
700 tlye biraz zor ama bulursun inşallah :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Galaxy nexus tavsiye ederim

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Alınır tabi. Ama o fiyata değil.

Samet.25

Bence alinir fiyattida acayip uygun o tele gore bence

gredyy06

gredyy06

Üye
100tl daha koy 800tl ye miss gibi bir ace 2 al. Ben kullaniyorum cok da memnunum su ana kadarda hic bi sorun yasamadim oyunlarda hic kasma donma yok. Tek sorunu var o da jely bean henuz gelmedi ama %100 cok yakinda gelecek.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
100tl daha koy 800tl ye miss gibi bir ace 2 al. Ben kullaniyorum cok da memnunum su ana kadarda hic bi sorun yasamadim oyunlarda hic kasma donma yok. Tek sorunu var o da jely bean henuz gelmedi ama %100 cok yakinda gelecek.

Ace2 mi rüyami görüyorsun kardeş neyle neyi kıyasliyorsun sen biri at biri eşşek

Kardeş s2 tek geçilir sakin s3 mini ye aldanma

PriZm

PriZm

Üye

S2 Ace 2 dende S3 Mini'den de çok daha iyi..daha öncede söyledim bunu.

gredyy06

gredyy06

Üye
Yawww ben ne diyorum siz ne diyosunuz cevabimi adam gibi okuyunda cevap verin lutfen... Ben 100tl daha koysunda 0 guzel bi ace 2 alsin diyorum 2. El bi s2 bulamazsa diyorum. S2 tabi ace 2 den ustun bir telefon ben ona bisiy demiyorum.

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
S2 2. el yaklaşık ne kadar bilginiz var mı ?

blacktalon

blacktalon

Üye
Ace yaziyorsa telefonda alma s3mini de bence s2 kadar orjinal olmaz heralde ama denemedim

Kerim.

Kerim.

Üye
Yawww ben ne diyorum siz ne diyosunuz cevabimi adam gibi okuyunda cevap verin lutfen... Ben 100tl daha koysunda 0 guzel bi ace 2 alsin diyorum 2. El bi s2 bulamazsa diyorum. S2 tabi ace 2 den ustun bir telefon ben ona bisiy demiyorum.

Ace2 alcagina s3 mini almak varken niye ace2 tavsiye ediyosun?

gredyy06

gredyy06

Üye
O zaman 200 tl koysun s3 mini alsin ikisi arasinda cok fark yok ace 2 nin s3 miniden ustun yonleride var ben adama daha ucuza maal olsun diye soyluyorum.

Ace 2 nin s3 miniden üstün yönleri

1-ace 2 deki ses kalitesi onda yok
2-daha yuksek PPI (Çozunurluge sahip) 246vs233
3-s3 mininin ekranı amoled olmasina ragmen resmen pixelleri elinle sayabiliyorsun bu yonden cok kotu.
4-şahsen ben s3 miniye o kadar para vermem cunku s3 un cakmasi gibi s3 mini deilde ace 2 mini gibi olmus cok sacma.

Bu kadar .. S3 mini 4.1 kullaniyor ama ace 2 ye cok yakinda 4.1 gelecek.Bu arada s3 mininin donanimi biraz daha yuksek olsada hersey donanim deil.. İphonun donanimi dusuk olmasina ragmen cok akici bir telefon ...

erhank98

erhank98

Üye
s3 mini var.daha yeni.fakat s3 mini ile aralarında biraz fark var.samoled+ ekran, 8 mp 1080p kamera,200 mhz hız ve işlemci farkı,ve gpu farkı.gpu aynı ama s2 deki 4 çekirdekli s3 mini de ki 1 çekirdekli.onun dışında s2 biraz eskimeye başladı jellybean dan sonra 1 tane daha büyük güncelleme gelir mi , tartışılır :) ayrıca 700 tlye gt-i9100 modelini almaya çaliş ,gt-i9100g modeli biraz daha düşük performanslı :)
dostum s2 çift çekirdekli yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

- - - Eklendi - - -

S2 2. el yaklaşık ne kadar bilginiz var mı ?
850-800 tl arası

Kerim.

Kerim.

Üye
O zaman 200 tl koysun s3 mini alsin ikisi arasinda cok fark yok ace 2 nin s3 miniden ustun yonleride var ben adama daha ucuza maal olsun diye soyluyorum.

3-s3 mininin ekranı amoled olmasina ragmen resmen pixelleri elinle sayabiliyorsun bu yonden cok kotu.
4-şahsen ben s3 miniye o kadar para vermem cunku s3 un cakmasi gibi s3 mini deilde ace 2 mini gibi olmus cok sacma.

Bu kadar .. S3 mini 4.1 kullaniyor ama ace 2 ye cok yakinda 4.1 gelecek.Bu arada s3 mininin donanimi biraz daha yuksek olsada hersey donanim deil.. İphonun donanimi dusuk olmasina ragmen cok akici bir telefon ...

S3mini 800lira yalniz

- - - Eklendi - - -

Bu arada dediklerinin hepsi ordan burdan duyma seyler.zaten son paragrafa bisey demiyorum:zzz:

ceyhun302

Üye
s3 mini ile ace 2 yi kıyaslamışsınz yuh ya daha ne dim kardeşim s2 çok gzl ancak 700 tl ye zor o yüzden s3 mini bence seni 3 4 yıl idare eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt