S2 Etkileyici quadrant scoru. the quadrant beast

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
S2 Etkileyici quadrant scoru. the quadrant beast
1.5 ghz cpu ve 400 mhz gpu ile buzdolabinda aldigim quadrant skoru. aslinda benim cihaz takoz cikti 1.6 ghz de direkt olarak donuyor. 1.5 maximum.

s3 stock ve overclock lu kac aliyor merak ediyorum.

4855 hicbir hile yoktur.

ekorotti

ekorotti

Üye
Buzdolabı hile sayılmıyor mu :nono: telefonu buzdolabında kullanmıyoruz nede olsa

• Beğen
Tepkiler: furkey
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Buzdolabı hile sayılmıyor mu :nono: telefonu buzdolabında kullanmıyoruz nede olsa

Isinmadan dolayi olusan yavaslamayi onledim. Sonucta pc dunyasinda overclock rekorlari sivi azot ve sivi helyum ile kirilir. Sogutma onemli bir nokta.

Suyaka

Suyaka

Üye
S3 Stok, 5700.

• Beğen
Tepkiler: ekorotti
ekorotti

ekorotti

Üye
Isinmadan dolayi olusan yavaslamayi onledim. Sonucta pc dunyasinda overclock rekorlari sivi azot ve sivi helyum ile kirilir. Sogutma onemli bir nokta.
kendinde dedigin gibi PC dünyasında, telefonun yanında fan taşıma imkanın var ise performans kaybına ugramassın.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi

Overclockla kac oluyor acaba. S2 stock 4000 aliyor buzdolabinda :) Overclock a tepkisi nasil cihazin.

- - - Eklendi - - -

Hile derken yazilimsal hile demek istemistim. Bazilari volumetric shadows u kapatiyor 3d skoru artiyor.

Suyaka

Suyaka

Üye
Overclockla kac oluyor acaba. S2 stock 4000 aliyor buzdolabinda :) Overclock a tepkisi nasil cihazin.

Bi eksiğini hissetmediğim için yükseltme gereksinimi duymadım ama herhâlde 1.6'yı görüyor.

furkey

Üye
s3 stockda 10000 e ulaştım ben hatta geçtim diye hatırlıyorum... Kernelsiz, romsuz tamamen stock ve senin tabirinle "hilesiz" :)

- - - Eklendi - - -

İyi yarıldım hocam :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Hile derken yazilimsal hile demek istemistim. Bazilari volumetric shadows u kapatiyor 3d skoru artiyor.

Bu arada 14000 i bulanlar var kernelle... 1.8 e overclockluyolar genelde.

Benim şu anki skorum 12000 di galiba. Overclock yok. Kernelle rom değiştirdim. Gayet fit ve güzel yani akıcı :D

ekorotti

ekorotti

Üye
Bizde 4bin kusurlerle yetinelim :(

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Furkey o puanlari antutu ile almissinizdir. Quadrantta oc ile en fazla 9000 falan olur.

furkey

Üye
saruman_me

saruman_me

Üye
4228 lg nitro hd skorum..

Türe

Türe

Üye
D.h'de de söylendi burda da ben söyledim ; Benchmarklar " artık " ego tatmininden başka bişeyi ifade etmiyor.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
D.h'de de söylendi burda da ben söyledim ; Benchmarklar " artık " ego tatmininden başka bişeyi ifade etmiyor.

Telefonlar icin ego tatmini olabilir ancak pc dunyasinda cok onemli yere sahipler.

Suyaka

Suyaka

Üye
Eğer HTC One X testlerde başı çekseydi, o zaman EGO TATMİNİ olmaz adı ÜSTÜNLÜK olurdu. : )

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

furkey

Üye

Benchmarklar şimdiki vaziyet için ego tatmini evet ama bir iki sene sonra aynı telefonlar için performans savaşı olur yani yine yaramasi gereken işe yarar. Bunun için bence benchmarklar telefonun geleceğini gösterir

Türe

Türe

Üye
Benchmarklar şimdiki vaziyet için ego tatmini evet ama bir iki sene sonra aynı telefonlar için performans savaşı olur yani yine yaramasi gereken işe yarar. Bunun için bence benchmarklar telefonun geleceğini gösterir

Pcdeki duzeye ulasmali benchmarklar oncelikle

furkey

Üye

Pcdeki duzeye ulasmali benchmarklar oncelikle

Yok zaten o düzeyde ama telefondaki oyunlar o düzeyde olmadığından dolayı hani telefonları benchmarklar kadar zorlayacak bir uygulama olmadığından gösteriş meselesi gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...