Buzdolabı hile sayılmıyor mutelefonu buzdolabında kullanmıyoruz nede olsa
kendinde dedigin gibi PC dünyasında, telefonun yanında fan taşıma imkanın var ise performans kaybına ugramassın.Isinmadan dolayi olusan yavaslamayi onledim. Sonucta pc dunyasinda overclock rekorlari sivi azot ve sivi helyum ile kirilir. Sogutma onemli bir nokta.
S3 Stok, 5700.
Overclock a tepkisi nasil cihazin.Overclockla kac oluyor acaba. S2 stock 4000 aliyor buzdolabindaOverclock a tepkisi nasil cihazin.

Buzdolabı hile sayılmıyor mutelefonu buzdolabında kullanmıyoruz nede olsa

Overclockla kac oluyor acaba. S2 stock 4000 aliyor buzdolabindaOverclock a tepkisi nasil cihazin.
- - - Eklendi - - -
Hile derken yazilimsal hile demek istemistim. Bazilari volumetric shadows u kapatiyor 3d skoru artiyor.

Furkey o puanlari antutu ile almissinizdir. Quadrantta oc ile en fazla 9000 falan olur.
D.h'de de söylendi burda da ben söyledim ; Benchmarklar " artık " ego tatmininden başka bişeyi ifade etmiyor.
D.h'de de söylendi burda da ben söyledim ; Benchmarklar " artık " ego tatmininden başka bişeyi ifade etmiyor.
Telefonlar icin ego tatmini olabilir ancak pc dunyasinda cok onemli yere sahipler.

Benchmarklar şimdiki vaziyet için ego tatmini evet ama bir iki sene sonra aynı telefonlar için performans savaşı olur yani yine yaramasi gereken işe yarar. Bunun için bence benchmarklar telefonun geleceğini gösterir
Pcdeki duzeye ulasmali benchmarklar oncelikle