Yardım S10 Plus İMEİ Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

kolonato

Üye
    Konu Sahibi
S10 Plus İMEİ Yardım
Herkese merhabalar, forumda henüz yeniyim. S10 plus 975F model telefon aldım. Cihaza henüz one ui 2.1 güncellemesini yüklemedim. Fakat güncellemeyi yapıp telefonu fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum. Burada ki asıl sorum ise telefonun imei'sini koruyacak mı yoksa yeniden imei atılmak zorunda mı kalacak? Ya da güncelleme yapıp telefonun imei'sine zarar vermeden nasıl telefonu sıfırlayabilirim?

Ya da şöyle yapılabilir mi? Cihaz şuanda OTA dan güncelleme yapmıyor sebebi de cihaz açılırken şöyle yazması 'Bu cihaz resmi yazılım kullanmamakta, cihaz güncelleme yükleyemez'. Cihaz OEM açık. Peki ben bu cihaza TWRP root atıp imei yedeği alıp yazılım yükleyemez miyim? (Telefon Android 10 ve one ui 2.0 ve cihazda Magisk Manager yüklü) Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:


Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
Net detay bilmiyorum , fakat fabrika ayarına döndürünce geliştirici seçenekleri kapanıyor herhalde . Geliştirici seçeneğindeki oem kilidi kapanınca telefon kitleniyor . Önceki kendi telefonumdaki tecrübem olarak söylüyorum ben fabrika ayarına döndürme değil de direk formatlama yaptığımda tekrar imei atılması gerekmişti.Fabrika ayarı konusunda bir bilgim yok . (IMEI attırmak zorunda kalırsan kendin yapamıyorsan iyi araştır 10 tane adam 100 lira dedi en sonunda 10tl'ye yapan birini bulmuştum.Yasal değil bu arada biliyorsunuzdur herhalde)
Mesaj birleştirildi:

Bir de lazım olursa burda 2011'de anlatmış arkadaşın biri imei atmayı IMEI Atma . İnternette samsung tool pro kullanarak atma var ben onunla j7 2016'ya atmıştım ama korsan indirirken virüssüz ve çalışanını bulmak bir iki günümü aldı :ehe . Bu linktekini denemedim
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kolonato

kolonato

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın kardeşim, ben de sabahtan beri aruyorum bulamadım. mecbur yeni versiyonun imei yaması çıkana kadar beklicez
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2526643


Üst Alt